Gość osetti Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witamy na forum i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa!!!
Gość osetti Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witamy na forum i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa!!!
...Bartuś... Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witam Wszystkich...Zalogowałem się na tym forum ponieważ mam zamiar kupić Audi A4 B5 i zrobić w nim jakiś fajny swap np.2.7BIT lub 4.2V8 to się jeszcze okażę Do tej pory byłem użytkownikiem tylko japońskich samochodów 200sx S13 i Civic VTI Turbo :> dlatego w dziedzinie audi raczkuje,może poza silnikiem 1.8T bo tam jakaś wiedzę już mam...Pozdrawiam
goobi Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witam, Od niedawna jestem właścicielem A4 1.9tdi Awx. Super auto. Pozdrawiam wszystkich właścicieli wojtek
wiciu34 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witam wszystkich! W tym miesiącu nabyłem autko jak w temacie. A4-eczka 1.8T. Mam nadzieje, ze będzie się dobrze sprawować, ale w to, że nie raz będę potrzebował Waszej pomocy nie wątpie:) Pozdrawiam wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi