Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Miska olejowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Panowie czy moze ktoś z was wie czy bedzie pasowała do mojego silnika adr przed liftem miska olejowa z silnika apt po 2 lifcie .

Opublikowano

To zależy czy ma czujnik poziomu oleju. Jeżeli nie to będzie pasowała , a jeśli ma to musisz jakoś ten czujnik zaślepić ( sylikon odpada).

Opublikowano
  • Autor

mi własnie na tym czujniku zalezy zeby do fisa było :D

---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ----------

chodzi mi oto czy rozmiarowo podejdzie i czy bedzie mozna ten czujnik podłączyc :)

---------- Post dopisany 30-12-2012 at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany 27-12-2012 at 14:55 ----------

Nikt mi nie odpowie :) Panowie bo mam w rezerwcji tą miche i nie wiem co robić;/

Opublikowano

Witam!

a ja mam FISa w swoim adr a zadnego czujnika w misce nie posiadam.

Opublikowano
  • Autor

kolego mi chodzi o licznik z fisem po 2 lifcie dwa cyfrowe zegary

Opublikowano

Ja tak zmieniałem ale w silniku ARG - bez czujnika na miskę z czujnikiem ale nie wiem z jakiego to było silnika, jedyna różnica była taka że pod miskę z czujnikiem nie dajemy żadnej uszczelki tylko samą masę uszczelniającą

Opublikowano
  • Autor

czyli powinna podejsc rozmiarowo? masa uczelniająca czyli jakis sylicon?

Opublikowano

Tak silikon, a tak jeszcze dopytam czy Twoja miska jest aluminiowa ?

Opublikowano
  • Autor

a nie wiem dzisiaj zerkne a co to miało by za znaczenie jak podeszła by rozmiarowo ?

Opublikowano

No właśnie nie wiem czy zamiast blaszanej podejdzie alu, najlepiej jakby ktoś to jeszcze potwierdził

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

własnie ale cos cięzko z tymi odpowiedziami a fis juz czeka :)

---------- Post dopisany 07-01-2013 at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2013 at 12:38 ----------

Moze sie ktos kumaty wypowiedzieć :)

---------- Post dopisany 23-01-2013 at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany 07-01-2013 at 15:07 ----------

witam ponownie zakupiłem miske z czujnikiem poliftową , wizualnie taka sama, ale przed wymianą chcałbym sie dowiedziec czy jeszcze smoka nie bede musiał wymieniac? Dodam jeszcze ze miska była z apt a ja mam adr

Opublikowano

Jeżeli miski są identyczne to smoka nie ruszaj, ale możesz go od razu wyczyścić

Opublikowano
  • Autor

witam

rozstawy srub są takie same ale ta nowa jest centymetr nizsza i nie wiem własnie co z tym smokiem.

---------- Post dopisany 25-01-2013 at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany 24-01-2013 at 09:18 ----------

witam

Temat opanowany miska od apt do adr pasuje bez problemu tylko smok ma troszke inny kąt wiec przełozyłem go równiez z apt. Apropo wymiany miski nie wiedziałem ze to tyle roboty 5 godzin mi zeszło. Stara miska miała uszczelke, nową złozyłem na mase uszczelniającą i zostawiłem na całą noc zeby zaschło. No i w koncu moge sie cieszyc ze mam na Fisie OK ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zamiast sie 5h pierd.mogles emulator sensora oleju zrobic i tez spokój