patrykk133 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 <br /><br /> Potrzebuje takie coś nie mogę z najść tego na allegro i prosił by o dokładną nazwę
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://s2.postimage.org/sv95ob6gl/image201212270001.jpg<br /><br /> Potrzebuje takie coś nie mogę z najść tego na allegro i prosił by o dokładną nazwę daleki jestem od tego aby się czepiać ale gorszej fotki nie było bo faktycznie wygląda jak klamka
patrykk133 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 wiem wiem robiłem na szybko laptopem po lewej stronie jest gwint uchwyt jest na spręrzynie można wcisnąć i to wtedy można odkręcać/dokręcać przyda sie nawet link z allegro Będę wdzięczny ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- Hugo nie jest to część do tripoda wędkarstwo
bojan167 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 wiem wiem robiłem na szybko laptopem po lewej stronie jest gwint uchwyt jest na spręrzynie można wcisnąć i to wtedy można odkręcać/dokręcać przyda sie nawet link z allegro Będę wdzięczny---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- Hugo nie jest to część do tripoda wędkarstwo He he a ja wiem o co koledze chodziło i czego szuka:grin: dźwignia nastawna-tak to się nazywa DŹWIGNIA NASTAWNA R-65 Z ŚRUBĄ M6 x 25 pokrętło (2866294735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 wiem wiem robiłem na szybko laptopem po lewej stronie jest gwint uchwyt jest na spręrzynie można wcisnąć i to wtedy można odkręcać/dokręcać przyda sie nawet link z allegro Będę wdzięczny---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- Hugo nie jest to część do tripoda wędkarstwo He he a ja wiem o co koledze chodziło i czego szuka:grin: dźwignia nastawna-tak to się nazywaZdjęcia - Pokazywarka.pl DŹWIGNIA NASTAWNA R-65 Z ŚRUBĄ M6 x 25 pokrętło (2866294735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a ja myślałem, że jestem w Klubie A4 a to klub Castoramy chyba, że to pokrętło występuje w którymś Audi
Rekomendowane odpowiedzi