grzegorz_124 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Panowie powiedzcie mi co się robi tą śrubą.Jest to śruba z pompy wtryskowej. Podaje numery z etki numer części 028 130 231. Nazwa śruba zaślepiająca. Ustawiałem kąt wtrysku i ją wykręciłem ale chyba nie powinna być wykręcana. Proszę o pomoc.
Jay_Z Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 A nie leci Ci spod niej czasem paliwo? To jest bodajże odpowietrznik.
zychu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 wg katalogu który znalazłem,po numerze jest to korek uszczelniający
Lukasz_N Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ta srube sie wykreca, a w jej miejsce umieszcza sie czujnik zegarowy w czasie ustawiania kata wyprzedznia wtrysku.
Wajsik86 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja tam wkręcałem czujnik zegarowy żeby ustawić ciśnienie w pompie,a do ustawiania kąta nigdy jej nie ruszam
SotoM Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 to jest tylko sruba zaslepka jakby... tam nawet nie ma na niej uszczelki.
grzegorz_124 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wykręciłem ją i nie było tam żadnego oringu. Czyli nie ma znaczenia stopień jej dokręcenia ?
Rekomendowane odpowiedzi