Hans47 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam przymierzam sie do instalacji mat grzewczych czy ktos rozbieral fotele przednie trudna sprawa czy idzie wmiare lekko. Moze udalo by mi sie wsunac te maty bez potrzeby sciagania calego materialu dodam ze mam skore. 1
The a4 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 UUU kolego chyba nie wsuniesz? nie jest to taki hop siup ja 6 h sie pierd. z jednym Pod materialem tak jak widzisz te przeciecia wyprofilowanie sa druty zalane w gabce i do tego na kolko z twarego drutu jak powyrywasz z gabki to h szczeli ladnie wyprof.2 pary szczypiec i ogien pelno tego jest w paru miejscach naprawde wkur.ROZEBRAC OK ZMONTOWAC ZEBY LADNIE NACIAGNAC I BYLO JAK W ORI TU JUZ TRUDNIEJ ale moze ktos Ci cos doradzi ma na to patent Nie jaestem nerwowy i lubie podlubac ale to byla mordownia
Hans47 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 ale udalo Ci sie jako tako ? Powiedz jeszcze czyli zeby sciagnac material to trzeba te druty odginac czy mozesz sciagnac caly material a potem druty wyginasz jak to jest ?
The a4 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jak patrzysz na fotel i widzisz te wgiecia wciecia to tam wlasnie sa druty tapicera jest lapana od druta w gabce do druta w materiale i tam sa na druciane kolko lapane po3 na kazdym poszukam jakiej foty to zerkniesz o co comon
grippen Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja to rozbierałem odklejałem maty i przyklejałem do siebie fajna sprawa a spinki jeszcze fajniejsze żeby zaczepić powiem ci że siedzisko nawet spoko jest pozaczepiać ale plecki to już mordęka bo tam nie ma pianki tylko trzeba spinkami przyczepiać do takich jakby wypustków z korka przerąbane ale dasz sobie rade
Hans47 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Troche wlasnie sie orientowalem sie na ten temat. I nie wiem czy nie zaloze tylko na siedzisko. Ogladalem instrukcje gosc robil fotele w pasacie te przedzialki to drut i po koncach haczyk. Moze nie bedzie tak tragicznie. bardziej to wsumie boje sie o te plastiki pod fotelem zebym czego nie polamal.
grippen Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 e wszystko fajnie wychodzi te boczne plastiki są mocowane na 3 kołki podwadzasz od spodu i wyciągasz kołek musisz się przyjrzeć dokładnie gdzie one są 1
The a4 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tylko tych kolkow nie pogub hihihi a tu masz View image: DSC00411 View image: DSC00413 jak by sie przydalo Jak sie dobrze przyjzysz to widac te druty wystajace z gabki i haczyki Sprawa nie jest jakas niewiadomo jak trudna ale zrelaxowac przed to sie musisz jakims bro albo co bo przy naciaganiu ja k**wami rzucalem az sasiad przyszedl
Hans47 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 looooo moj tez nieraz sie nasluchal XD bedem wojowac zaraz jak ogarne 4 szyby w elektryce.
Hans47 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 Narazie tylko wiazke przerobilem totalny brak czasu i przedewszystkim miejsca mam grzany garaz ale ciasny strasznie. fotele grzane pozniej ale jesli nawet to zanim wloze pod skore to potestuje sobie pod pokrowcem bo do tych mat musze dobrac termistor nie orginalna mate mam a chce pod orginalne przelaczniki. Jak bede robil to zrobie fotostory.
Fernando Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 u mnie w mieście gość naprawił mi matę za 80 zł w parę godzin, fotel wygląda oczywiście oryginalnie
The a4 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie no pewnie za zlutowany kabelek 80 zl ? A gdzie przyjemnosc z wlasnej roboty ze sobie sam zrobiles ?
Hans47 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 No i mam juz rozpracowalem nieorginalna mate z orginalnym przelacznikiem dobralem termistor poleca 4,7 kohm 10tka jest troche za duza szybko wylacza mate. Ale w sumie lepiej dobrac cos po srodku np 6 ale takie sa na zamowienie.
Rekomendowane odpowiedzi