Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Serwis audi we Wrocławiu lub okolicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio aż tak drogo? W sumie jak taką budę postawił na niebieskich szybach i podświetlany napis to musi spłacić gostek..

Opublikowano

Szczerze polecę Jetronika ale nie do "podstawowych" napraw ze względu na ceny... natomiast jeżeli chodzi o program do auta albo przygotowanie naprawdę czegoś mocnego to jak najbardziej.

Opublikowano

Wolę jeden serwis, szkoda czasu na jeżdżenie. Spokojnie, o rabat nie będę prosił przy wymianie paska czy czegoś.. każdy jest do kupienia, parę wizyt, trochę makaronu i będzie dobrze. Jedną rzecz dla do VAGa, jedną do Jetronika. Wiem, że znają się najlepiej na japońcach ale słyszałem o nich dużo dobrego, także poza Wrocławiem..

Ej a jak bieżące naprawy w Ecu Project?

Opublikowano
  • Autor

W RS-serwisie zauważyli wyciek gdzieś z okolic filtra oleju i zawołali 150 zł za mycie silnika w zimę gdzie były dość spore mrozy ;/ Nie zgodziłem się, kilka osób poleciło mi VAG serwis i tam się udałem. Drobne mycie elementu koszt 30 zł - okazało się, że przy wcześniejszej wymianie filtra mechanikowi trochę się wylało, nie wyczyścił i stąd ten zaciek - po przejechaniu ok 4 000 sucho jak pieprz. Teraz przymierzam się do wymiany rozrządu razem ze swapem pompy oleju. Aktualnie czekam na odp. z VAGu czy będą mieli czas i ew części. Czy ktoś z Was wymieniał pompę oleju z 2.0 TDI z felernymi wałkami wyrównoważąjącymi na pompę z 1.9 TDI gdzieś we Wrocławiu albo okolicy?

Co do warsztatu mogę też polecić chudowski autoserwis na Nowym Dworze. Nie wiem jak z bardziej skomplikowanymi rzeczami bo robili mi tylko sprawdzenie zbieżności, póżniej wymieniali mi tam płyn hamulcowy i zrobili serwis klimatyzacji. Warsztat nie wygląda jak ASO, ale chłopaki się przykładają do roboty.

Opublikowano

Masz 100m to RS service a na spota nie przyjedziesz pod milenijny ??? :facepalm: Już nie wspomnę, że na forum jesteś od 2008r

Bylem raz pare lat temu to nikogo nie bylo :) teraz juz kiepsko z czasem zeby wyskoczyc w weekend na pare godzin :/

Opublikowano
... Teraz przymierzam się do wymiany rozrządu razem ze swapem pompy oleju. Aktualnie czekam na odp. z VAGu czy będą mieli czas i ew części. Czy ktoś z Was wymieniał pompę oleju z 2.0 TDI z felernymi wałkami wyrównoważąjącymi na pompę z 1.9 TDI gdzieś we Wrocławiu albo okolicy?

...

.

wiem że u Lubonia takie tematy już przerabiali nie raz, ostatnio widziałem w A6 2.0 tdi

nie wiem tylko czy części Ci kupią czy sam musisz nazbierać

Opublikowano

Kupują części, tylko oryginały.

Opublikowano

Masz 100m to RS service a na spota nie przyjedziesz pod milenijny ??? :facepalm: Już nie wspomnę, że na forum jesteś od 2008r

Bylem raz pare lat temu to nikogo nie bylo :) teraz juz kiepsko z czasem zeby wyskoczyc w weekend na pare godzin :/

Powiedz ze masz zakaz wychodzenia z chaty:D

Opublikowano

a kiedy są te spoty i ilu Was tam się zjeżdza? Więcej niż 4 auta? :P

Opublikowano

Powiedz ze masz zakaz wychodzenia z chaty:D

Rozgryzłeś mnie :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

Ponieważ ostatnie posty są już trochę stare, chciałam zapytać o jakieś nowe opinie dotyczące serwisu gdzie mogę oddać swoje A4 :)

Jestem świeżo po kupnie i mam do wymiany intercooler, jakąś uszczelkę przy silniku i wymiana leju. Czytałam tu o VAG Serwis - czy dalej polecacie? Słyszałam pozytywne opinie również o Ecu Project i AUTO - SERWIS na Krzywoustego? Co Wy na to?

Będę wdzięczna za info :)

Aaa, i jeszcze zapomniałam - chciałabym jeszcze wgrać polskie menu :)

Opublikowano

Pod względem jakości i wiedzy, ja wciąż jeżdżę do Auto serwis Luboń (teraz się przenieśli na teren Agromy na Wyścigową).

W Ecu Project dawno nie byłem, to nie wiem jak teraz

Opublikowano

Ok, dzięki za info. W necie znalazłam właśnie różne opinie na temat Auto Serwis Luboń, ale wiadomo różnie to bywa również z tymi opiniami. Chociaż najwięcej pozytywów znalazłam właśnie o Ecu Project i Auto Serwis Marcin Krakowiak.

Opublikowano

Ja, olinek i Ans serwisujemy w VAGSerwis. Nie polecam jedynie RS Serwis.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oddałam auto do Ecu Project. Wymienili mi intercooler, zmienili olej i wszystkie filtry, zmienili język oprogramowania i inne drobne rzeczy po kupnie auta. Dodatkowo w innym serwisie usłyszałam że mam do wymiany EGR, więc również prosiłam o wymianę tego i pierwszy raz spotkałam się z serwisem gdzie mimo iż prosiłam o wymianę (ze względu na niby wcześniej zdiagnozowaną usterkę) usłyszałam że jest dobry i nie trzeba wcale nic wymieniać.

Cenowo również ok i widać było że znają się na rzeczy. Byłam bardzo zadowolona więc polecam.

• 1 rok później...
Opublikowano

Co polecacie we Wrocławiu

VAG serwis czy Luboń Serwis

Do zrobienia: plyn hamulcowy, wymiana klockow, moze i tarcze hamulcowe, filtr powietrza, test filtra czasteczek stalych, czyszczenie i wymiana klimatyzacji, wymiana oleju

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

VAG Serwis. Luboń zje Cie cenami.

Opublikowano

VAG Serwis. Luboń zje Cie cenami.

Wizyta w VAG Serwis umówiona. Zobaczymy jak to będzie.

Opublikowano

Będziesz zadowolony :)