ziutek--wroclaw Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Tak jak w temacie , logi zrobione przed grzebaniem [ wymieniony n75-nowy, wycięty kat, sprawdzone podciśnienie i szczelność ic] brak poprawy.Zauważyłem że jak to zaczeło się dziać autko z tyłu tłumika tak jakby bardziej basowo chodzi albo to moje złudzenie ,dlatego pomyślałem o usunięciu kata z myślą ze jest zepsuty - i tak dawno temu miałem to zrobić ale poprawy brak-może wydech przypchany gdzies w tłumiku i turbo się nie wkręca.auto nie dymi-na wyższych obrotach jedzie chyba dobrze tylko czasami awaryjny na wyzszych biegach i bład 16683.pomóżcie:) VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
audiomaniak Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Błąd oznacza niedoładowanie, czy na 100% nie masz jakiejś dziury w którymś z węży?
kiler_NN Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 EGR sprawdzałeś ?? u mnie w BKD przy "zajechanym" EGRze było bardzo podobnie. Odczep OBYDWA wężyki EGR zaślep i zobacz jak zachowuje sie turbo
ziutek--wroclaw Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 egr jest zaślepiony przy kolektorze dolotowym, wyłączony jest programowo w sofcie i niema wogóle tej rurki między turbo chł.spalin. pękła i dlatego egr off. , co do nieszczelności to nic nie znalazłem.
Rekomendowane odpowiedzi