Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie o wskazania/funkcję FIS'u.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie powiem, że szukałem na forum odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazłem, stad nowy temat ;)

Pacjent to B6 2003 z kolorowym fisem. Do tej pory w każdej a4, a6, octavi co jeździłem FIS miał opcję "1" i "2" gdzie 1 to były wskazania które co jakiś czas się resetowały a 2 trzeba było samemu wyzerować, wiecie o co chodzi. U mnie nie ma wyboru pomiędzy "1" a "2" ;/ Czy jest możliwość włączenia tego? W jaki sposób?

Opublikowano

przyciskiem pod manetką zmieniasz tryby na 1 2

Opublikowano
  • Autor

Wiem jak to się zmienia bo tak jak napisałem jeździłem m.i.n B7'ką, octavią itd gdzie była właśnie taka opcja. Problem taki, że u mnie nie ma możliwości zmiany trybu z 1 na 2. Po wciśnięciu tego przycisku o którym wspominasz mogę ekran wyłączyć lub przełączyć na nawigację (o ile w tym momencie akurat jej używam). Już wiesz o co mi chodzi? :) Chciałbym się dowiedzieć czy jest opcja, żeby uruchomić u mnie tryb 1 i 2 a nie ciągle mieć tylko jeden.

Opublikowano

Trzeba vagiem zmienic w adaptacjach

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Znajdę gdzieś jakiś tutorial albo wskazówki? Znajomy kabel i vag'a więc się będe do niego musiał wybrać ;]

turzol, masz szatańską liczbę postów, 666 ;)

Opublikowano

poszukaj watku dotyczacego montazu manetki w celu rozbudowy komputera do pelnego FIS. Ja ostatnio to robilem i tam w programowaniu trzeba bylo wybrac co ma byc wyswietlane przez komputer. Byla opcja "1" "2" lub "1i2" moze masz zaprogramowana tylko 1 i dlatego nie mozesz przelaczyc.

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-przelacznika-wycieraczek-odblokowanie-pelnego-fis-16394/

Opublikowano
Znajdę gdzieś jakiś tutorial albo wskazówki?...

--

Pozdrawiam.

Sławek