studentzse Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 witam, panowie wyszedł pewien problem przy wymianie amortyzatorów, wszystko poszło cacy ale jedna śruba niestety się przekręciła - za mocno dociągnąłem chodzi dokładnie o śrubę która trzyma tylni amortyzator od strony bagażnika są tam dwie i jedna została przekręcona ogólnie coś tam ona trzyma ale czy może powodować to jakieś niebezpieczeństwo? z góry dzięki za wszelkie oceny tej sytuacji
Konrad.jpg Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dla bezpieczeństwa lepiej coś z tym zrobić. Masz przed lifta więc mocowanie metalowe, można naspawać nakrętkę i dłużą śrubę wkręcić.
tomcrack27 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 czy to ten gwint masz przekrecony od gornej czesci amora tej aluminiowej???
studentzse Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 tak, zgadza sie chodzi o gwint w tej gornej czesci aluminiowej
tomcrack27 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 wiesz co jak mi sie ukrecila sruba w tym badziewiu to ja przewiercilem wiertlem 10mm na wylot i uzylem dlugiej sruby zeby to skrecic.i smigalem moze z rok bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi