Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Watpliwosc z felga 8" i et27 lub et25 slabo wybite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka forumowicze mam problem otóż zakupiłem fele 18cali o szerokości 8i et27 badz et25 słabo wybite jest.moja fura a4 b6 avf zawias 1BE. chcę wsadzić na fele kapcie 225/40/18 podejdą bez obcierania? I drugie pytanie czy ktoś już obniżał fure na takim zestawie? Ewentualnie jaki rozmiar opon polecacie. Sorry za nowy temat, ale w poście "jakie et" nic nie znalazlłem.

Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF300T za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Mam taki rozmiar opon na feldze 18 cali 8,5 szer. Wejdą , a wydaje mi się ,że to najwęższe co można wsadzić aby nie wyglądało jak german style. Szerszych znowu bym nie proponował bo i na tym potrafi mocno wozić w koleinach.

Opublikowano
  • Autor

no take ale ty masz b5. Czy nie różnią się błotniki i zawieszenie w b6 ? I mała zmiana mam felge 8' i ete27 badz et25. Jutro jade założyć gumy 225/40/18 i wsadzic na auto i sie przejechać, chyba że będzie dalej taka śnieżyca to nic z tego :(

Opublikowano

ET25 + felga 8' = wystaje poza nadkole.

Opublikowano
no take ale ty masz b5. Czy nie różnią się błotniki i zawieszenie w b6 ? I mała zmiana mam felge 8' i ete27 badz et25. Jutro jade założyć gumy 225/40/18 i wsadzic na auto i sie przejechać, chyba że będzie dalej taka śnieżyca to nic z tego :(

no tak mam B5 :decayed:, ale chodziło mi o to , że taka opona wejdzie na felgę 8,5 cala.

Opublikowano
  • Autor

dzis sprawdzilem fela 8cali i et25 na kapciu 225/40/18 wejdzie do b6 na zawieszeniu 1be

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
dzis sprawdzilem fela 8cali i et25 na kapciu 225/40/18 wejdzie do b6 na zawieszeniu 1be

cyknij fote, bo wierzyc mi sie nie chce, ze fela nie wystaje poza obrys :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

czy ja powiedzialem ze nie wystaje ;;))))) wystaje wrzuce pozniej foto bo robilem ;)

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

tu foto jak to wygląda z przodu:

0004sjy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ----------

a tu jak wygląda od góry:

0019ha.jpg

Uploaded with ImageShack.us