BEKACZU Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Po rozstaniu z moją śliczną B5, a następnie trzech tygodniach męczarni podróżowania komunikacją miejską przyszedł czas na moje wymarzone B6 Oto kilka słów na temat mojego nowego wozidełka. Rok produkcji: 2001 Przebieg: 172000 (książka serwisowa - potwierdzona legalność w ASO) Sprowadzona z Niemiec od pierwszego właściciela Skrzynia biegów: manualna Moc: 131 KM (96kW) Pojemność skokowa: 1900 TDI Kolor: srebrny metalik Wyposażenie: - ABS - Wspomaganie kierownicy - Elektryczne szyby - Elektryczne podgrzewane lusterka - Dwustrefowa klimatyzacja - Skórzana tapicerka - Skórzana trójramienna kierownica - Sportowe fotele - Alufelgi 16 cali - System nawigacji (audi navigation plus) - Kontrola trakcji - ESP - Centralny zamek na pilota - Autoalarm - Immobiliser - Poduszka powietrzna x 4 - Kurtyny boczne x 2 - Radio/CD/DVD - Zmieniarka na 6 CD - Komputer pokładowy (kolorowy) - Tempomat - Podgrzewane, pompowane fotele - Parktronik - Podłokietnik x 2 - Telefon - Elektrycznie regulowane reflektory - Kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach - Monochromatyczne lusterko wewnętrzne - Oryginalny subofer audi w bagażniku - Reflektory przeciwmgielne - Pakiet schowki - Pakiet chrom - Pakiet oświetleniowy (podświetlana podłoga oraz pokrętła nawiewów) KLIKNIJ W MINIATURKĘ ABY OTWORZYĆ W PEŁNYM ROZMIARZE
Tomeks Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 ladna,ladna :th: koniecznie pomaluj caly "dol",bo razi w polaczeniu ze srebrnym lakierem srodeczek si kalafo :th: PS.no i fele zmien,ale to ci kazdy napisze :gwizdanie:
nies Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 prezentuje się super no i jest całkiem nieźle wyposażona... gratki :th: parę modów i bedzie git
Wąski Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Bardzo ładna ładny środeczek :th: planujesz zmiany Ciekawa podstawa do modów :th:
ykk Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Maluj dokladki, i zakladaj BiZenona.. Bardzo ladna fela.. :th:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 11:29 _________________________________________________Uuu.. myslalem ze masz xenona, szkoda. Nici z BiZenona.. :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Fajna furka , maluj dokładki :th: YKK własnie chcialem Ci napisac ze nici bedzie u niego z bizenona.....
ykk Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Sklanial bym sie ku takiej koncepcji: http://moto.allegro.pl/item376960057_audi_a4_1_9_tdi_130km_01_perfekcyjny_licytacja.html
freon Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Duży wypas, naprawdę bogato. A bez bizenona też można żyć?
BEKACZU Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 no naprawdę auto igła, Helmut chyba nic nie robił tylko czyścił. Autko raczej nabiło ten przebieg jeżdżąc dużo po autobahnie bo nawet na skórze siedzenia kierowcy nie widać oznak zużycia od częstego wsiadania, żadnych miastowych obcierek. Zarejestrowane i ubezpieczone już jest, teraz tylko jeszcze rozrząd, olej itp, wgrać polskie oprogramowanie do navi i kompa bo szprecha po niemiecku i cieszyć sie jazdą bo w porównaniu do 100 konnej benzyny w B5 jaką miałem poprzednio to tutaj jest już czym pogonić. Jednym słowem po 3 tygodniach posiadania pierwszego w moim życiu diesla skutecznie wyleczyłem sie z benzyny. Benzyną pocisz sie aby wyprzedzić, a tu podjeżdżasz wciskasz but i strzała, a w dodatku pali tyle co nic. W porównaniu do B5 z silnikiem 1,6 100 KM, jeżdżąc obecnie B6 1,9 TDI 130 KM jestem 3 litry w zysku, a frajda z jazdy nie do porównania
t_mazur1 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Hej jestem nowym użytkownikiem, czy udało sie Tobie wgrac polskie opragramowanie i ile to kosztuje ?? Ja nie mam navi plus , interesuje mnie oprogramowanie do kompa. Dzieki za jakiekolwiek wskazowki
Rekomendowane odpowiedzi