Opublikowano 29 Września 200817 l dzisiaj obchodze pierwszą rocznicę ślubu.... jak On ze mną wytrzymał? :>
Opublikowano 29 Września 200817 l Niech im gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...! Też mu się dziwię
Opublikowano 29 Września 200817 l ostatnio tyle toastów wznosiłam, że aż się upiłam do dzisiaj mnie głowa boli [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________ dobry wieczor cześć Kicia
Opublikowano 29 Września 200817 l czesc ostatnio tyle toastów wznosiłam, że aż się upiłam do dzisiaj mnie głowa boli [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________ dobry wieczor cześć Kicia Czesc Oska czesc wszystkim pierwsza rocznica złego dobre poczatki :gwizdanie: czy to było dobrego złe poczatki przysłowia mondrąściOm narodu podobno pierwsze 10 lat jak sie przezyje to juz leci z górki a tak poza konkursem podobno miłosc Ci wszystko wybaczy
Opublikowano 29 Września 200817 l w Hiszpanii jutro swieta nie ma, to ja nie swietuje W sumie w Hiszpanii może nie, ale ludzi pochodzących z Polski dotyczy
Opublikowano 29 Września 200817 l w Hiszpanii jutro swieta nie ma, to ja nie swietuje W sumie w Hiszpanii może nie, ale ludzi pochodzących z Polski dotyczy więc prosze oświeć mnie
Opublikowano 29 Września 200817 l więc prosze oświeć mnie jak to ykk mówi: "google i do roboty" No wiesz Osa... Jak możesz nie wiedzieć co jest 30 września ;( :bicz3:
Opublikowano 29 Września 200817 l dzień chłopaka ale ja nie mam chłopaka?! ale za to mam chłopaków w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zatem wszystkim chłopakom z A4 Klubu wszyyyyyyyyyyyyyyystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Opublikowano 29 Września 200817 l ale za to mam chłopaków w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No wreszcie Osa podziękował :gwizdanie:
Opublikowano 29 Września 200817 l dzień chłopaka ale ja nie mam chłopaka?! ale za to mam chłopaków w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zatem wszystkim chłopakom z A4 Klubu wszyyyyyyyyyyyyyyystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaj naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj dzieeeeeeeeeeeeeeeeeekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemyyyyyyyyyyyyy
Opublikowano 29 Września 200817 l kici kici kici kici skur#$%^& Gdzieś taki tekst słyszałem, czy to przypadkiem nie z filmu? Osa jakie Ty foty na NK dodałaś A gdzie fotka w koszulce klubowej? :gwizdanie: