Opublikowano 27 Września 200817 l spij dobrze Marcinku a ja wznoszę kolejny toast, za moją rocznicę ślubu :drunk: :drunk: aaaa to wszystkiego naj,naj,naj dla Ciebie i mężunia :>,która to już-ja obchodziłem 3 w tym roku
Opublikowano 27 Września 200817 l a ja wznoszę kolejny toast, za moją rocznicę ślubu I On z Tobą wytrzymał rok? No normalnie twardziel hyhy Osa nie obraź się Wszystkiego dobrego na kolejne lata
Opublikowano 27 Września 200817 l dzięęęęęęęęęęeeekuję Kochani, wytrzymał jak narazie rok, podziwiam go hyhyhy jak wrócę w grudniu to stawiam flachę! ! ! ! ! :drunk: :drunk:
Opublikowano 27 Września 200817 l a ja wznoszę kolejny toast, za moją rocznicę ślubu I On z Tobą wytrzymał rok? No normalnie twardziel hyhy Osa nie obraź się Wszystkiego dobrego na kolejne lata Co to jest rok :>, jak bym słyszał dzieśięć lat .. To dopiero jest coś :> :>
Opublikowano 27 Września 200817 l dzięęęęęęęęęęeeekuję Kochani, wytrzymał jak narazie rok, podziwiam go hyhyhy jak wrócę w grudniu to stawiam flachę! ! ! ! ! :drunk: :drunk: Oj tam podziwiasz go , albo Cię bardzo kocha albo się Ciebie boi :> :>..
Opublikowano 27 Września 200817 l Co to jest rok :>, jak bym słyszał dzieśięć lat .. To dopiero jest coś :> :> hyhy ale wytrzymać z Osą 1 dzień pod jednym dachem to ogromny sukces a on już rok dzień w dzień szacun Nie to żebym miał jakieś doświadczenia, ale to moje przypuszczenia i założę się że nie mylę się zbyt wiele Prawda Osa?
Opublikowano 27 Września 200817 l albo Osi rzeczywiście jest taka dobra :gwizdanie: Że niby aniołek? W sumie coś z anioła to ona ma...
Opublikowano 27 Września 200817 l albo Osi rzeczywiście jest taka dobra :gwizdanie: Że niby aniołek? W sumie coś z anioła to ona ma... tia,skrzydełka i nie jeden a 4 ringi
Opublikowano 27 Września 200817 l jestem cudowna po prostu jakieś wątpliwości? stawiam ile flach będzie trzeba, żeby nikt nie czuł się zaniedbany........!!!! :> :drunk: :drunk:
Opublikowano 27 Września 200817 l jestem cudowna po prostu jakieś wątpliwości? stawiam ile flach będzie trzeba, żeby nikt nie czuł się zaniedbany........!!!! :> :drunk: :drunk: :oklaski: i w dodatku piękna,zgrabna i powabna :drinks:
Opublikowano 27 Września 200817 l :rolleyes: :>[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 00:18_________________________________________________ :drinks:
Opublikowano 27 Września 200817 l zaraz przybiję gwoździa idę już papa kolorowych,pchły,karaluchy i szczypawki
Opublikowano 27 Września 200817 l jak ja Was lubię :drool: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 00:24_________________________________________________ zaraz przybiję gwoździa idę już papa kolorowych,pchły,karaluchy i szczypawki jeśli możesz to jeszcze nie idź, a jeśli musisz to już idź spokojnej nocy