Młody Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dawno mnie tu nie było witam wszystkich i pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 najs tu mitju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 A ja się witam i żegnam zarazem. Dobrej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 gdzie sie ludzie podziali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 za***isty avatar musti no co "Ocalmy Wieloryby" wszystkim śpicie czy zamulacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witajcie nocniaki. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam wszystkich marków nocnych w wierszach oraz rymach mocnych, Ekipa stara ciągle żywa, nikt tu więcej nie przybywa... Osa ja i DJ Kill, nikt nie traci cennych chwil aby sobie porymować coś popisać, pospamować. Można stworzyć wierszy kilka O czwórkowych swych pupilkach. Ja mam skromną B-piąteczkę, Lakier brudny tak troszeczkę, Klimatronik jest w audicy I nią śmigam po ulicy. Wozidełko pierwsza klasa, mam w rękawie jeszcze asa... Przewidziano koni mało więc podnoszę wartość śmiało. Takie mody przewiduję, Bardzo dobrze się z tym czuję. Lecz nie zdradzam tu szczegółów i nie paplam dla ogółów. Tyle arczi dzisiaj powie Będzie więcej jak się dowie, Ile jest pod maską koni w samochodach z waszej dłoni. Będzie tomik o a4-kach? Naszych super czterech kółkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nie ma Osy, ni Arcziego, Cóż więc z rymowania mego? Lepiej już ja się położę I przed jutrem nie zatrwożę - Czas wszak zacząć studiowanie, Lecz nie łatwo - wolę spanie Od wczesnego przebudzenia, Zaznam ja tu przebaczenia? Chyba tak, bo sam wybaczam Brak poetów - wątek stacza Się ku złemu! Idę więc spać, przeciw temu dla mnie to Ty jesteś debeściak Kiler! Osa tutaj rzadko bywa, sprząta, pierze, gary zmywa. Dziecko mi się urodziło, całe życie mi zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No to czas zamykac i do łóżek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Jest już po dwudziestej trzeciej, Tak więc rymów się spodziewam Żadna sztuka pisać przecie, Ubi sunt? - pytając śpiewam Tajemnicą nie jest chyba - Osa tuli spać dzidziusia Arczi nieobecny jest - tak bywa, Wierszem pisać będę musiał sam - Lecz mam nadzieję, Że ten stan tylko przejściowy Czekam ze zniecierpliwieniem Na szanowne, tęższe głowy, Co wespół przed monitorem, Zechcą stworzyć wierszyk nowy wirtualnym pisząc piórem! Zaistniała tu sugestia, By opisać swą furmankę- Moja Turbo-Diesel bestia Też reprezentuje markę Pierścieniami czterema, Co się w słońcu zacnie mienią I nie straszna jest jej trema, Przed rdzą i wszelaką chemią -Ocynk funkcję swą wypełni, Jak na znaczek OOOO przystało 100 lat - niech się furce spełni, Potem śpiewać będziem - "Mało!" B5 lifting przeszło spory, O jakim nawet Ingolstadt nie wie Tylko w Polsce takie stwory Robi się w spontanicznym zewie! Rozpisałem się jak zwykle, Zamiast czekać na poetów Co kolejnym rymów cyklem, Tworzą kącik wierszokletów;) Siadajcieżesz do klawiszy, Osy, Arczie, inne ludzie Czas już przerwać dźwięki ciszy Opór stawić nocnej nudzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No... wracają dawne czasy, Gdy poetów były masy. Aby rymy o audicach składać, Muszę sobie trudu zadać A więc co do dyszla mego, może parę słów powiem kolegom: Wczoraj pierścień był umyty, szorowany, picowany, dzisiaj jeszcze wypolerowany. Błyszczy się jak mało który choć na niebie były chmury, Nie przeszkadza mi to wcale i pogodę osobiście wa.. Coś z rymami dzisiaj cienko, Piwa widać srebrne denko Nic wymyślić już nie mogę Więc na wyro kładę nogę, Najpierw jedną potem drugą I drzemeczkę zrobię długą. Branoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Chociaż jeden się odważył, W rymy wątek wyposażył Czekam dalej,lecz czas krótki - Nie mam piwa, ani wódki, Głodny też się robię z czasem, A że jedzenia zapasem Ma lodówka wszak nie grzeszy, Na dobranoc rym najbardziej cieszy:) Osa - bierz się do roboty, Arczi nabrał już ochoty Czyń więc, co masz czynić śmiało! Bo być spać się nam już zdało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ranek już za pasem drodzy mili czas już wstawać i po chwili... do roboty trza się brać jak przystało na "Naszą brać" Tu rezanko, tam rezanko oby dobrze się miało nasze autko... Po czym chwila na namysły i znów w ruch nowe zmysły... Bi-xenonik, czujnik zmierzchu oby wszystko do super efektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@vant Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No nieżle dajecie chłopacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Co się dzieje? - rymy nawijamy o treść wątku zawsze dbamy. Osa, Dj gdzie wy być mi samemu ciężko ryć dziś na forum rymy nasze więc cierpliwie czytam wasze. Jutro mam zadanie bojowe, wymienić stare paski klinowe. Nówki sztuki tam założę deszczu w czwartek nie daj Boże. Trzeba dbać o A-czwóreczkę, każdy musi... choć troszeczkę. Plany moje opisałem a że dawno sobie spałem.... więc już idę do łóżeczka rymów tu niech będzie beczka, Jutro sprawdzę czy ktoś jeszcze zarymował choć troszeczkę. Branoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Jakże sądzisz możesz, Arczi, Żeśmy wszyscy są wymarci? Ależ owszem - My żyjemy! Wiersze piękne pisać chcemy! No - przynajmniej mowa o mnie, Osa - słuchajże Ty mych napomnień!!! Sam nie będę wszak spamować, lepiej autem popałować! Zbliża się kolejny dzień, Czy zobaczę orła cień? Kończę - poziom mej twórczości spada, Jednak prosta na to rada - Czekam Waszej więc twórczości, Co przysporzy mi radości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 :blink: Dawno mnie tu nie było a tu takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam wszystkim mych kolegów Nocna porą... Dzionek zerka ku końcowi więc trza czekać ku rankowi, A gdy ranek zajrzy śmiało trzeba będzie ku hejnału... Umyć, ubrać i coś zjeść by do garażu siłę mieć... Tam znów umyć nasze kółka i na miasto ruszyć z podwórka... Rymy poszły choć niewiele zawsze jednak to nie jeden... Sprawdzaj śmiało arczi kolego oby dotrwać jutrzejszego... Pora spania przyszła już Do poranka tuż, tuż... Żegnam wszystkich z okrzykiem "Każdy z Nas forumowiczem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No i proszę - wiersze idą Choć mi dzisiaj z wielką bidą, ale zawsze coś tam jest i ogólnie być the best. Wątek wraca w dawne tory gdzie bywały różne twory, moje, Osy i Dj-a życzę nowym powodzenia. akjam rymy tworzy nowe, ktoś wysłuchał naszą mowę jednak darmo nie klikamy i poetów tutaj mamy. Śmiało piszcie rymy swoje, Niechaj płyną tak jak w górach czystej wody pięknej zdroje i nie miejcie głowy w chmurach, tylko piszcie, myślcie, produkujcie i rymami wątek "trujcie". No teraz mogę iść spać Strzała wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 "Twardym trza być, a nie miętkim" Jurek Killer w filmie rzecze, Spać chce każdy - ranek prędki Z łóżka szybko cielsko zwlecze Zwłoki nasze, niedospane, Lecz są wiersze dopisane! O to właśnie k****a chodzi- Pisać wiersze, pókim młodzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi