Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia :naughty:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :dziura::sarcastic:

:siema:

no no no witam a kolega to z jakiejs czarnej dziury tu do nas wyskoczyl :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a nie mówiłam? :polew:

:thankyou2:

Opublikowano

uważaj, o północy wszystkie mary zmory i cała reszta wychodzą z ukrycia :naughty:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :dziura::sarcastic:

:siema:

a juz sie balem ze kogo innego masz na mysli :tongue4:

Opublikowano

a to na powitanie :bicz:

Opublikowano

tylko nie za mocno bo bedzie nas straszyl w sumie to juz nas straszy hehehe a Ja nie dostałem batow :(;)

Opublikowano

:blink: Osa o tak o przy wszystkich? Myślałem że powstrzymasz się aż inni pójdą :polew:

P.S. Osa dzisiaj straciła dla mnie głowę :kox::polew:

Opublikowano

Rafał zasłużył, bo obiecał mi coś pomóc zrobić i się nie doczekalam więc go teraz będę lać :bicz::bicz2: :bicz3: :baseball:

Opublikowano

Rafał zasłużył, bo obiecał mi coś pomóc zrobić i się nie doczekalam więc go teraz będę lać

hmmm Osa... jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Rafał zasłużył, bo obiecał mi coś pomóc zrobić i się nie doczekalam więc go teraz będę lać

kiepska wymówka, ale ok, rozmówimy sie jutro, z samego rana jestem w tym Radzyniu :naughty:

Opublikowano

kiepska wymówka, ale ok, rozmówimy sie jutro, z samego rana jestem w tym Radzyniu :naughty:

szybko te 74dni miną....jak jeden dzien :tongue4: ojejku to Ja musze sie wziasc za ksiazki bo mnie tez lanie bedzie czekalo jak nie pomoge ;(

Opublikowano

Kiciu :polew: masz rację, Ty się lepiej dokształcaj z medycyny :polew:

Opublikowano

A nie ma problemu, tylko mnie tam nie ma teraz :tongue4: Osa mam zacytować Twoje dzisiejsze słowa? :gwizdanie: :polew: Ale wiesz co Osa, Twoje słowa potwierdziło kilka innych koleżanek, czyli że faktycznie niczego sobie to wyszło, cytuję: "gdybym (...) to bym (...)" :polew:

Opublikowano

A nie ma problemu, tylko mnie tam nie ma teraz :tongue4: Osa mam zacytować Twoje dzisiejsze słowa? :gwizdanie: :polew: Ale wiesz co Osa, Twoje słowa potwierdziło kilka innych koleżanek, czyli że faktycznie niczego sobie to wyszło, cytuję: "gdybym (...) to bym (...) wskoczyła" :polew:

:shocked: Rafałku Rafałku

Opublikowano

Co? :polew:

Opublikowano

Co? :polew:

nic :decayed:

chyba ide spać :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

A nie ma problemu, tylko mnie tam nie ma teraz :tongue4: Osa mam zacytować Twoje dzisiejsze słowa? :gwizdanie: :polew: Ale wiesz co Osa, Twoje słowa potwierdziło kilka innych koleżanek, czyli że faktycznie niczego sobie to wyszło, cytuję: "gdybym (...) to bym (...) wskoczyła" :polew:

czegos tu nie rozumiem :mysli: :mysli: :mysli::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

późno jest i Rafał już bredzi :>

Opublikowano

czegos tu nie rozumiem :mysli::polew:

Może to lepiej :polew:

już? :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 00:28_________________________________________________

:polew::buahaha::nabijasie: nie wydaje mi się :naughty:

Opublikowano

czegos tu nie rozumiem :mysli::polew:

Może to lepiej :polew:

już? :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 00:28_________________________________________________

:polew::buahaha::nabijasie: nie wydaje mi się :naughty:

chyba jestem za mlody jeszcze na "te" sprawy :embarrassed: i to Ja pojde spac :tongue4:

Opublikowano

chyba jestem za mlody jeszcze na "te" sprawy :embarrassed: i to Ja pojde spac :tongue4:

Jakie "te" sprawy? O czym Ty piszesz... :mysli: Chodziło o to że: Gdyby Osa była w Polsce to by wskoczyła do mnie na piwko :decayed: No jak można tego nie zrozumieć :tongue4: