Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nic takiego... w sumie to chciałam zorganizować spota dla nocnej zmiany w dzień :decayed:

dla stałej ekipy nocnych pogaduch.. :kox:

ale spocik znaczy tylko dla nocno zmianowcow czy tez dla osob towarzyszacych :mysli:??

a czy Twoja osoba towarzysząca nalezy do nocnej zmiany? bo moja nie :foch:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a nic takiego... w sumie to chciałam zorganizować spota dla nocnej zmiany w dzień :decayed:

dla stałej ekipy nocnych pogaduch.. :kox:

ale spocik znaczy tylko dla nocno zmianowcow czy tez dla osob towarzyszacych :mysli:??

a czy Twoja osoba towarzysząca nalezy do nocnej zmiany? bo moja nie :foch:

moja tez nie :> a musialem swoja towarzyszaco zostawic wczoraj sam na sam z panami policjantami :tongue4:

Opublikowano

dobra koniec tematu, wrócę do PL to będziemy myśleć... narazie to jestem daleko od domu :wallbash:

Opublikowano

Osa kto Cię wyśmiał? :shocked::decayed:

witam wszystkich... będę pisał bardzo powoli bo mi necik muli, zasysam coś a nie przerwę bo dobry transfer :kox::tongue4:

Opublikowano

dobra koniec tematu, wrócę do PL to będziemy myśleć... narazie to jestem daleko od domu :wallbash:

tak daleko od domu blisko goracych pieknych plaz ciepla hiszpania gorace hiszpanki oski jeszcze goretrze :naughty: a Ty chcesz wracac :mysli:

a gdzie byl by spocik ??

Opublikowano

no jak to gdzie u mnie :kox:[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 00:22_________________________________________________przecież nie będę jeździć po alkoholu :polew:

Opublikowano

a Ja miałem przygode właśnie mnie przed chwila zatrzymali panowie policjanci :naughty: dziewczyne zabrałem na nocna jazde 27-go zdaje prawko zeby pocwiczyla i jak jechala to nas zawineli :polew: :polew: :polew:

I co dalej z tą historią? Jak to się skończyło? Przełożyli jej termin egzaminu na 27.10.2011 czyli tak jak zazwyczaj to robią 3 lata w plecy? :decayed: Ale po tym Twoim zadowoleniu to wygląda na to że nic Wam a raczej jej nie zrobili :gwizdanie: Pewnie tylko pouczenie, albo jeszcze dali wam radiowóz do "poćwiczenia"? :rolleyes:

idę spać branoc :hi:

musialem jechac po dokumenty od auta bo oczywiscie nie miałem bo po kiego grzyba mi po 23 na wsi papiery od auta :polew: dziewczyna w zastaw poszla a Ja po papiery od auta wrociłem sprawdzili pomachali palcem i powiedzieli ze dostajemy upomnienie hehehe spoko policjanci jak malo ktorzy :angry:

Opublikowano

no jak to gdzie u mnie :kox:

U Ciebie? :decayed: kto tak daleko dojedzie? :decayed: Poza tym miało nie być osób towarzyszących :tongue4: A jak u Ciebie to tak jakby z całą Twoją rodzinką :naughty: To musi być neutralny grunt :naughty: [br]Dopisany: 11 Październik 2008, 00:28_________________________________________________kicia i Ty tak ją zostawiłeś z policjantami samą? :blink::decayed: Ale mieliście farta, spoko kolesie się trafili... :good:

Opublikowano

dobra, nie u mnie... masz lepsze propozycje Rafałku?[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 00:32_________________________________________________a właściwie przełóżmy tę rozmowę na termin bliższy mojemu powrotowi do PL dobrze?

chyba idę spać, smuty walicie :polew:

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

dobra, nie u mnie... masz lepsze propozycje Rafałku?

nie mam pojęcia gdzie... :decayed:

Wiecie co... ja chyba jednak uciekam. Bo czeka mnie jeszcze jeden egzamin i tak niby się uczę, ale coś mi nie idzie :decayed: Trzeba wyłączyć ten komputer i coś poczytać :decayed:

Wybaczcie... branoc :hi:

P.S. A do tematu wrócimy jeszcze kiedyś :wink4:

Opublikowano

dobra, nie u mnie... masz lepsze propozycje Rafałku?[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 00:32_________________________________________________a właściwie przełóżmy tę rozmowę na termin bliższy mojemu powrotowi do PL dobrze?

chyba idę spać, smuty walicie :polew:

ja mam wolna chate :naughty:

Opublikowano

Rafałek ucz się ucz...! :)

Opublikowano

cos wale i nawet o tym nie wiem OSSSSSSSSSSSSSKA co Ty sugerujesz mi tu :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

cos wale i nawet o tym nie wiem OSSSSSSSSSSSSSKA co Ty sugerujesz mi tu :polew: :polew: :polew: :polew:

ah faceci zawsze zrozumieją po swojemu :tongue4:

Opublikowano

ah faceci zawsze zrozumieją po swojemu :tongue4:

to Ty jeszcze nie wiesz jak Ja tego spota rozumiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::evil: oseczko :slina::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kiciu :shocked: yyy.... boję się zapytać........ ... ... ..... jak Ty tego spota rozumiesz? :mysli:

Opublikowano

Kiciu :shocked: yyy.... boję się zapytać........ ... ... ..... jak Ty tego spota rozumiesz? :mysli:

tak jak wiekszosc grupowych spotkan ktore organizuje :kox: :kox: :kox: :kox: :evil: :evil: :evil: :evil: i takie tam :>

Opublikowano

to ja się muszę dobrze nad tym wszystkim zastanowić :no::evil:

a taki byłeś na początku nieśmiały, spokojny... prawie jak IKu :tongue4:

Opublikowano

to ja się muszę dobrze nad tym wszystkim zastanowić :no::evil:

a taki byłeś na początku nieśmiały, spokojny... prawie jak IKu :tongue4:

prawie robi wielka roznice hahaha :polew: nic złego Cie nie spotka :gwizdanie: ani nikogo innego piwko wodeczka winko i przydomowy barek do opróżnienia :naughty: