Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz sa w fazie REN.. :polew:

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yyk Ty to masz fantazję :polew: Sam byś poszedł spać :tongue4:

Opublikowano

rafalekx juz niedlugo.. :przebiegly:

Johnyjurek nie sadze.. :naughty:

Opublikowano

haha :) ykk czuwa cala noc dzis

Nie tylko dziś :polew: On chyba jakieś prochy bierze, bo jak można 24/dobę siedzieć tylko na tym forum :polew:ykk przyznaj się i powiedz szczerze jaki czas masz naliczony na liczniku? Ile masz tam dni :naughty: chodzi mi o: "Czas zalogowania w sumie:" :tongue4: No przyznaj się i powiedz szczerze :wink4: Ja mam tylko: Czas zalogowania w sumie: 31 dni, 4 godz. 18 min. :kox:

Opublikowano

rafalekx ?

:decayed:

Opublikowano

haha :) ykk czuwa cala noc dzis

Nie tylko dziś :polew: On chyba jakieś prochy bierze, bo jak można 24/dobę siedzieć tylko na tym forum :polew:ykk przyznaj się i powiedz szczerze jaki czas masz naliczony na liczniku? Ile masz tam dni :naughty: chodzi mi o: "Czas zalogowania w sumie:" :tongue4: No przyznaj się i powiedz szczerze :wink4: Ja mam tylko: Czas zalogowania w sumie: 31 dni, 4 godz. 18 min. :kox:

Pewnie jakis dobry KOKS :naughty:

Opublikowano

Ty lepiej kiedys wpadnij na spota.. :polew:

Opublikowano

No mów ile :kox::evil:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 01:43 _________________________________________________

Na jakiego spota? Ogólnopolskiego? Wybieram się jakoś ale może na wiosnę lub zimowy :gwizdanie: Jeszcze nie wiem... :decayed:

Opublikowano

No mów ile :kox::evil:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 01:43 _________________________________________________

Na jakiego spota? Ogólnopolskiego? Wybieram się jakoś ale może na wiosnę lub zimowy :gwizdanie: Jeszcze nie wiem... :decayed:

ykk 144d 17g 52m

[br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 01:45 _________________________________________________

Na dzien dzisiejszy jest to nie mozliwe :naughty:

Opublikowano

rafalekx spot w Tarnowie.. :kox:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 01:46 _________________________________________________Johnyjurek od ponad roku (26 kwietnia 2007) nie jest to mozliwe.. :tongue4:

Opublikowano

rafalekx spot w Tarnowie.. :kox:

Już jadę :polew::tongue4: Jutro mam spota u siebie w rodzinnym miasteczku :tongue4:

ykk 144d 17g 52m

Właśnie też już to znalazłem :polew:ykk dobry jesteś :polew:

Opublikowano

rafalekx statystyka klamie.. Ja prawie nie siedze na forum.. :decayed:

Opublikowano

rafalekx spot w Tarnowie.. :kox:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 01:46 _________________________________________________Johnyjurek od ponad roku (26 kwietnia 2007) nie jest to mozliwe.. :tongue4:

A no widzisz takie zycie :naughty:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 01:49 _________________________________________________

rafalekx statystyka klamie.. Ja prawie nie siedze na forum.. :decayed:

Haha :polew: :polew:. Tak tez myslimy :naughty:

Opublikowano

Je#any pół roku na forum spędził :polew: prawie... :gwizdanie: ykk powinieneś zostać zastępcą prezesa tego forum :polew:

Opublikowano

Ja wam mowie.. :przebiegly:

Opublikowano

Na forum jestem ponad 2 lata, wiec wychodzi ze na forum wchodze co 4 dni.. :gwizdanie:

Opublikowano

Na forum jestem ponad 2 lata, wiec wychodzi ze na forum wchodze co 4 dni.. :gwizdanie:

Bo ostanio zlapales lepsza zajawke i wchodzisz czesciej :naughty: