tulaza Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ostatnio niestety miałem małego dzwona, bo gość mi wyjechał z podporządkowanej i wskutek czego mam do wymiany przedni zderzak i prawy błotnik. Stwierdziłem że jak już muszę robić to założyłbym zderzak i lampy poliftowe. Znalazłem w dobrej cenie zderzak od polifta, ale niestety bez dokładki i kratek i teraz pytanie czy kratki z mojego starego zderzaka i dolna dokładka będą pasowały?
horny devil Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie będą. Kratki są inne, a dokładka będzie miała inny rozstaw mocowania. Jak chcesz już lampy polift to pakuj od razu błotniki poliftowe
tulaza Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 ok. tak właśnie myślałem. dzięki za info.
Łukaszbl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 niekoniecznie błotniki poliftowe- lampy wejda po podgieciu blachy by zespolone weszły. Wystarczy w miejscu kierunków zespolonych lamp zagiać blachę i wejdą. Jednak pozostaje problem kierunków w błotniku gdzie różnica taka że tu kwadratowe-pomarańczowe, tu płaskie-białe
Rekomendowane odpowiedzi