irlandczyk007 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 Własnie ja mam SWT teraz od 2 tygodni i jak i bosh aero jak i SWT to samo po 2 tygodnaich od załozenia d*pa
PrzemoVKP Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam, też muszę wymienić piórka bo są głośne i nic nie zbierają na poziomie oczu kierowcy... Jakie polecacie? Nie chciał bym się zbytnio wykosztować w tej chwili - na wiosnę mam zamiar kupić jakieś płaskie valeo.
chester121 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 przemo troche nie ten temat tu poruszamy kwestie glosnych wycieraczek poszukaj na forum pelno jest tematow, ktore pomoga ci wybrac wycieraczki pzdr
czornycinek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 podepnę się do tematu moje wycieraczki chodzą nieco inaczej niż powinny a mianowicie gdy opadają na sam dół nie zostają tam lecz podskakują 2-3 cm do góry najbardziej jest to widoczne przy wyłączaniu bo gdy opadną to powinny zostać w najniższym położeniu a one podskakują
irlandczyk007 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Kolego dobierz się do silniczka wycieraczek i zobacz czy nie ma tam luzu na tych tulejach czy jak to tam nazwać, ja mam u siebie to samo, co prawda w innym samochodzie i poprostu winny jest mechanizm - wyrobiony Jak sie za to zabrać? Co należy zrobić.Poproszeo intrukcje dla młotka
Piotrek81 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 mialem podobnie,kuplem nowe w aso i po problemie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi