Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wąż do turbo BRD ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem dalej modyfikować swojego AVF- a, więc kupiłem używane turbo brd (980 zł - 3 miesięce pisemnej gwarancji) które ma niby pasować niby p&p , a okazuje się że wąż wychodzący z turbiny ori AVF nie pasuje do BRD. I tu moje pytanie. Słyszałem że podejdzie wąż od passata b5 110 km o numerach 145828. Czy to prawda , czy może jest jakiś inne rozwiązanie?

Opublikowano

zdejmij(rozetnij i usuń.....tylko ostrożnie) tą szybko złączkę z węża AVF i wciskaj wąż bez złączki na BRD i po kłopocie

Opublikowano
  • Autor

tylko wydaje mi się że jak usunę tą szybkozłączkę to ten wąż ma większą średnicę niż końcówka wylotowa turbiny (42-43mm) i nie wiem czy uda się szczelnie zacisnąć

Opublikowano

Spokojnie dasz rade,zakladaj opaske i po klopocie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A może próbował ktoś z wężem od passata b5 110-115 km , bo w sumie to mam klienta na ori wąż od AVF-a.

No i jak z tym turbo BRD by było coś nie tak to będzie znowu problem z powrotem do ori dmuchawki

---------- Post dopisany 25-01-2013 at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany 20-01-2013 at 09:27 ----------

Turbo wstawione na wężu od AVF-a. Na kruciec od brd nałożyłem trzy warstwy dentki rowerowej(prowizorki są najlepsze) a z węża usunąłem szybkozłączkę. Wszystko siedzi jak oryginał.

Dzięki za pomoc

---------- Post dopisany 28-01-2013 at 07:10 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2013 at 11:01 ----------

Do zmknięcia

Opublikowano

powiem ci że lepiej było dać mocną szeroką opaską bez podwijania tej dętki, wydaje mi się że spadnie podczas mocnego pałowania

Opublikowano

pasuje ten wąż od passata w końcu ? Jak sobie poradziliście z tym problemem ?