Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Badanie techniczne i usunięcie LPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A jeżeli chodzi o jakość tych podzespołów to jak to wygląda ? Czy są one bardzo dobre/dobre/wystarczające/co to k**wa jest? :decayed:

Są bardzo dobre dla tego silnika. Żadne Hany nie są potrzebne dla ADP czy nawet dla ADR'a :doh: Jak będziesz chciał to w przyszłości można je zmienić (potem ustawić w sterowniku LPG), tylko że to nie ma najmniejszego sensu :wink:

Opublikowano

Miałem ADP na valtekach i też chodził dobrze

Bez przesady hany tu nie potrzebne to nie jest 180KM

Otrzymałem rozpiskę co tam będę miał:

- Stag 4 Plus

- Reduktor AC R01

- Wtryskiwacz AC W01

cena zamiany z II gen (DT-Gaz system) na to wyżej - 1500zł

Jak myślicie o tym zestawieniu ?

Zestaw OK,

Koszt robocizny około 500zł i tak nie dużo

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje ! :) Tak więc czekam do poniedziałku na odbiór i napisze jak to wygląda :)

Opublikowano

Kolega już jeździ na lpg?

Czy taki zadowolony że zapomniał odpisać

Wysłane z mojego U8815 za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj odebrałem autko :) i jestem MEGA zadowolony ! Jazda przy 20km/h jak i przy 160km/h jest superowa :) ! 0 jakiś opóźnień no super sprawa :)

Co do instalacji to zrobiona profesjonalnie - dziś zrobię zdjęcie rozmieszczenia ;) Cena bardzo dobra, napiszę tak za pare tygodni użytkowania + darmowy przegląd przy 1000 KM :)

Polecam

Opublikowano
Otrzymałem rozpiskę co tam będę miał:

- Stag 4 Plus

- Reduktor AC R01

- Wtryskiwacz AC W01

cena zamiany z II gen (DT-Gaz system) na to wyżej - 1500zł

Jak myślicie o tym zestawieniu ?

powiem ci że mam taki sam zestaw, stag4+ ac r01 i ac w01. mam trochę bardziej skomplikowany i wyżyłowany silnik, ale jestem bardzo zadowolony z kultury pracy. na początku palił mi 15litrów po mieście, ale ostatnio byłem na regulacji i spadło do 13,5litra. więc jestem pewien że z takiego zestawu będziesz długo zadowolony.

Opublikowano
Wczoraj odebrałem autko :) i jestem MEGA zadowolony ! Jazda przy 20km/h jak i przy 160km/h jest superowa :) ! 0 jakiś opóźnień no super sprawa :)

Co do instalacji to zrobiona profesjonalnie - dziś zrobię zdjęcie rozmieszczenia ;) Cena bardzo dobra, napiszę tak za pare tygodni użytkowania + darmowy przegląd przy 1000 KM :)

Polecam

A chciałeś wywalać LPG z auta :grin:

Opublikowano
  • Autor

Polecam

:banan:

Opublikowano

Polecam

Duzo ludzi do takich decyzji podchodzi pochopnie a pozniej narzekaja ze za duze koszta na PB. To samo z mitami na temat minusow LPG.... nasluchasz sie takich to az glowa boli.

Opublikowano
  • Autor

Ja zawsze byłem za LPG lecz brak funduszy był na naprawy, a bałem się wydać więcej kasy na zmianę - przełamałem się i mam autko które pali jak diesel :)

Opublikowano

No i prosze jaki pozytywny zwrot akcji :good:

Może i są koszta przy zakupie ale pomyśl że teraz każdy przejechany kilometr Ci to zwraca, a za chwilę będzie szło już tylko na plus :good:

No i przy obecnych instalacjach kompletny brak różnicy zarówno w jeździe jak i eksploatacji. Gratuluję decyzji :wink:

Opublikowano
  • Autor
No i prosze jaki pozytywny zwrot akcji :good:

Może i są koszta przy zakupie ale pomyśl że teraz każdy przejechany kilometr Ci to zwraca, a za chwilę będzie szło już tylko na plus :good:

No i przy obecnych instalacjach kompletny brak różnicy zarówno w jeździe jak i eksploatacji. Gratuluję decyzji :wink:

:thumbup1: na ten czas przy deptaniu 9L/80km pali tyle akurat zatankowałem :)