Mik99 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 W mojej audiczce prawdopodobnie coś dzieje się ze wskaźnikiem temperatury otoczenia. Jak jest ciepło to FIS pokazuje cały czas temperaturę oscylującą w granicach 22-24 st. Celsjusza. Jak była zimą i na dworze było poniżej 0 to FIS pokazywał 4-10 st Celsjusza. Auto było porównywane do wskazań A6 AKE, kiedy u mnie była temperatura 22st to u kolego FIS pokazywał 16 st i wskazania z AKE odbiegały od normy o ok 2 stopnie! a u mnie o blisko 10st. Gdzie leży przyczyna błędnych wskazań temperatury zewnętrznej na FISie?
Mik99 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 hmm czujnik temperatury zewnętrznej A gdzie sie znajduje ten czujniczek?
mcm Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 zazwyczaj przed chłodnicą, pod dolną kratką zderzaka etka pokazuje też jakiś przy dmuchawie
Mik99 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2008 zazwyczaj przed chłodnicą, pod dolną kratką zderzaka etka pokazuje też jakiś przy dmuchawie OK dziękuję i mam nadzieję, że to jest ogólny schemat montaży dla AFB i AKE.
Rekomendowane odpowiedzi