Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Różnice B5piątek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako że troszkę już nie ogarniam, a szukam B5 po 1999, mógłby ktoś wskazać różnice między przed liftem, a po lifcie (1999<)?

Ja zauważyłem inne lampy, i inne podświetlenie liczników. Co jeszcze?

Opublikowano

ojjj jest tego troche :) inna jest konsola rowniez srodkowa... podsufitka plus lampki.. :) to tak z wnetrza.. na zewnatrz zderzaki sa inne... polift ma halogeny przedlift niestety nie :) listwy drzwiowe sa inne... inaczej sie otwiera klape bagaznika...

jest tego troche mam przedlifta... i wiem ze wolalbym miec polifta ;) duzo rezania mniej :P

Opublikowano

lampy przód, tył, zderzaki, nadkola przód, drzwi, maska, klapa, wnętrze: konsola, licznik, fotele, podsufitka, oświetlenie wnętrza zmian jest trochę

poszukaj na forum kojarzę, że był temat z ładnym opisem co się zmieniło w poszczególnych wersjach

Opublikowano

byl temat na forum o roznicach przedlifta z liftem

Opublikowano

http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/all-b5-modyfikacje-ii-lifting-2298/

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

ojjj jest tego troche :) inna jest konsola rowniez srodkowa... podsufitka plus lampki.. :) to tak z wnetrza.. na zewnatrz zderzaki sa inne... polift ma halogeny przedlift niestety nie :) listwy drzwiowe sa inne... inaczej sie otwiera klape bagaznika...

jest tego troche mam przedlifta... i wiem ze wolalbym miec polifta ;) duzo rezania mniej :P

przedlift też ma halogeny, ale w lampach.

Opublikowano

kierunki kwadratowe na błotnikach, polift ma prostokątne, do 98 emblematy na przednich błotnikach, lampy tył...

Opublikowano

Dzięki dzięki Panowie. Już wszystko wiem, w sumie od razu można poznać po wnętrzu.