Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Felgi 18' zamiast 16' ??!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy te 18 zakłada sie na seryjna zawieche czy trzeba obniżać? , bo już sie gubię tutaj

Opublikowano

Ja jak założyłem 17 na seryjnym zawieszeniu to wyglądał jak Audi Allroad, więc go zglebiłem -40mm i wygląda bosko i wcale sie źle nie jeździ.

Opublikowano

U mnie tez jest gleba przy 17".. Powiem tak laki 235/45/17 8j et55 + 20mm dystans nic nie obcieralo gleba -35 - 50, zmienilem opony na toyo proxes z rantem ochronnym i przy "dobiajniu " obcieralo o nadkole, musialem zmienic na opony bez rantu i bylo gicior.. W przyszlym sezonie zaopatrze sie w jakies 215 lub 225.. NIC WIECEJ..

Opublikowano

ja mam u siebie założone 18" i oponę 235/40/R18 i z przodu mam 5mm dystanse H&R i nic nie obciera. z tyłu wchodza bez problemu w błotnik i jest pieknie, a do tego mam zawias mocno w dół: amorki i spręzyny spotrowe (czerwone) KONI i jak przejeżdzam przez próg zwalniający, to czasem zachaczę spodem...:):):)

pozdro :a4fan:

Opublikowano

Witam.

W temacie felg 18"

Czy takie bedą pasowały do A4 B6

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=154567482

Gdzieś na forum znalazłem że do A4 B6 ET ma być od 35 do 45 ?

Niech mnie ktoś poprawi.

Nie chciałbym jechać paruset kilometrów...

Swoją drogą miałem kiedyś felgi OZ o dwóch rozstawach śrub ale o felgach Audi nie słyszałem.

Może to felgi kogoś z tej grupy bo takie auto widziałem chyba u kogoś na grupie...

Opublikowano
Witam.

W temacie felg 18"

Niech mnie ktoś poprawi.

Wejdą bez problemu.Ja miałem u siebie fele 8" szerkości i ET48 i też się zmieściły.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
dobrze by było , zeby nie miała więcej jak 8" , ja mam 8,5", i mam mały problem, bo troche obciera o błotniki bo ET felgi to 35.
Opublikowano
ja do swojej nastepnej a4 takie zakladam . juz zaplanowalem i zdania raczej nie zmienie

http://www.allegro.pl/item158433719_super_felgi_do_audi_a4_a6_a8_19_cali_.html

Jeżeli chcesz wsadzić dokładnie takie jak na aukcji i w takim samym rozmiarze to musze Cię zmartwić bo będą obcierać , a nawet wystawać poza nadkole :one:

Opublikowano
Witam.

W temacie felg 18"

Niech mnie ktoś poprawi.

Nie chciałbym jechać paruset kilometrów...

Swoją drogą miałem kiedyś felgi OZ o dwóch rozstawach śrub ale o felgach Audi nie słyszałem.

Może to felgi kogoś z tej grupy bo takie auto widziałem chyba u kogoś na grupie...

konkretnie te nie podpasują bo rozstaw śrub się nie zgadza. :) w A4 jest chyba 5x112 a nie 5x100

Opublikowano
Jeżeli chcesz wsadzić dokładnie takie jak na aukcji i w takim samym rozmiarze to musze Cię zmartwić bo będą obcierać , a nawet wystawać poza nadkole

jak cos to bym wsadzal do b6 takie felgi i juz widzialem kilka b6 na takich felgach 19 , tylko nie wiem czy one byly tez takie szerokie. te sa prawdopodobnie od RS6

983a_27.jpg