Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mój świeżo nabyty Audik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuce więcej fotek ale najpierw musze na myjnie podskoczyć :decayed:

7e28c5b8944c2d6bm.jpg

I co myślicie? :>

others:

25f8ca9472878c11m.jpg2ec2a2f0f33b2dd7m.jpg9e632c835ee3dddfm.jpg0b1b5424aa42e2b6m.jpg947179f80beb8b6dm.jpg

Opublikowano

ogólnie ładna, ale więcej fotek i opis co jest a co w planach, nie umiesz się chwalić ?? :wink4:

Opublikowano

Dobra baza ;) jakies plany czy zostawiasz jak jesty?

Opublikowano
  • Autor

Niestety mam sportowe zawieszenie które musze zmienić na seryjne bo na nasze polskie drogi sie nie nadaje :( To jest jak narazie mój plan a potem pomyśle o chip tuningu i grillu od S4

Co tam mam w tym audiku napisze jak wrzuce więcej fotek w jak najbliższym czasie pozdrawiam :)

Opublikowano

Niestety mam sportowe zawieszenie które musze zmienić na seryjne bo na nasze polskie drogi sie nie nadaje :( To jest jak narazie mój plan a potem pomyśle o chip tuningu i grillu od S4

Co tam mam w tym audiku napisze jak wrzuce więcej fotek w jak najbliższym czasie pozdrawiam :)

Chip w zwykłym 1,8?? :blink: Jaki Ty masz dokładnie silnik? Ładna maszynka i baza do modyfikacji, po pierwsze większe alu :wink4: A zawiasu nie zmieniaj na seryjny tylko np. na ori sport (-20) jest dobry na nasze drogi (ja mam taki) i do tego alu 16/17'' i będzie idealny kompromis na nasze drogi, do tego dość ładnie wyglądający :wink4: Wyrzuć te "brwi" i pomyśl o lampach poliftowych na przód, inne modyfikacje z czasem same przyjdą do glowy :th:

Opublikowano
  • Autor

Zwykły 1.8... Te światła po lifcie chyba sobie sprawie:)

Reszta fotek:

25f8ca9472878c11m.jpg2ec2a2f0f33b2dd7m.jpg9e632c835ee3dddfm.jpg0b1b5424aa42e2b6m.jpg947179f80beb8b6dm.jpg

Opublikowano

A jest sens Chipować ? Stosunek kosztu do ew. przyrostu mocy wg. mnie nieopłacalny / ale to twoja bryka i kasa;)

Opublikowano

ładny środek :th: zawieszenie chcesz zmienić ????

dużo osób chętnie się z Tobą zamieni :gwizdanie:

Opublikowano

Ja na przykład :th: :hi:

Opublikowano

Ja to bym brewki sciagnął...

Opublikowano

Widac ze ktos dbal o skore. Nie popękana nie poblaknieta :th: Szybki przyciemnione spoko sie prezentuje. Zalatw jeszcze 17fele i bedzie juz lux :kox:

Opublikowano

Widac ze ktos dbal o skore. Nie popękana nie poblaknieta :th: Szybki przyciemnione spoko sie prezentuje. Zalatw jeszcze 17fele i bedzie juz lux :kox:

Dokladnie, bo zawias wyglada na obnizony.. :kox:

Opublikowano
  • Autor

ładny środek :th: zawieszenie chcesz zmienić ????

dużo osób chętnie się z Tobą zamieni :gwizdanie:

no tak.. bardzo ładnie sie prezentuje ale często zahaczam podwoziem np. o próg zwalniający.. niestety musze zmienić chyba na seryjne i sprzedać to sportowe :(

loco87

Fele sprawie sobie na przyszłą wiosnę dopiero ale na bank piękne 17":naughty:

Opublikowano

Piękne 17 i proponuje wylacznie ori audi :gwizdanie: :kox: Tez takie będę kupowac :D A mam seryjne zawieszenie 1be i nie oddam go nikomu :kox: Swietnie sie prowadzi. Bardzo dobre optimum komfortu i prowadzenia.