groneek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam, mam pytanie czy ktoś z Was koledzy posiada bądź wie gdzie odszukać instrukcje ustawienia rozrządu do RS6 V10 tfsi. Kod silnika BUH 2008r ???
groneek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ale jak to warsztat to myślisz, że będą chcieli pomóc?
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 A tego to ci nie powiem. Szukaj na jakichś zagranicznych forach informacji bo wątpie żebyś w PL coś takiego uzyskał. Przeskoczył rozrząd czy wymieniasz bo już czas?
groneek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nie ma kompresji na 2 baniakach. Możliwe, że się zaciera. Kolega będzie go miał prawdopodobnie na dniach bo na razie grypa i warsztat chwilowo zamknięty
groneek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 jak kogoś stać na takie cudo to z kosztami trzeba się liczyć Swoją drogą jeździłem wersją 650KM - powiem krótko jako pasażer: szok i strach a dopiero później podniecenie ps. wracając do sedna sprawy - jakby ktoś coś miał w temacie rozrządu do RS'a to bardzo bym był wdzięczny za pomoc
Bromchit Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 W Elsie znalazłem coś takiego, ale nie wiem czy to coś pomoże Jakby co to mogę wrzucić instrukcje demontażu, pozostałych łańcuchów.
groneek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ooo! Ogromne dzięki! Pewnie jak masz to wrzuć proszę pozostałe
Bromchit Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Podaj swój adres e-mail na PW to podrzucę Ci w PDF wszystko co jest związane z rozrządem. Jest tego sporo więc nie wiem czy warto to tutaj wrzucać.
Rekomendowane odpowiedzi