Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Rozrząd RS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie czy ktoś z Was koledzy posiada bądź wie gdzie odszukać instrukcje ustawienia rozrządu do RS6 V10 tfsi. Kod silnika BUH 2008r ???

Opublikowano

Dzwoń do sportmile

Opublikowano

A tego to ci nie powiem. Szukaj na jakichś zagranicznych forach informacji bo wątpie żebyś w PL coś takiego uzyskał.

Przeskoczył rozrząd czy wymieniasz bo już czas?

Opublikowano

Nie ma kompresji na 2 baniakach. Możliwe, że się zaciera. Kolega będzie go miał prawdopodobnie na dniach bo na razie grypa i warsztat chwilowo zamknięty

Opublikowano

uuuu

remont BUH nie będzie tani

Opublikowano

jak kogoś stać na takie cudo to z kosztami trzeba się liczyć ;) Swoją drogą jeździłem wersją 650KM - powiem krótko jako pasażer: szok i strach a dopiero później podniecenie

ps. wracając do sedna sprawy - jakby ktoś coś miał w temacie rozrządu do RS'a to bardzo bym był wdzięczny za pomoc

Opublikowano

W Elsie znalazłem coś takiego, ale nie wiem czy to coś pomoże :eusathink:

Jakby co to mogę wrzucić instrukcje demontażu, pozostałych łańcuchów.

BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg

BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg

BUH_Zdejmowanie_a_cuch_w_rozrz_du_z_wa_k_w_rozr.jpg

Opublikowano

Podaj swój adres e-mail na PW to podrzucę Ci w PDF wszystko co jest związane z rozrządem.

Jest tego sporo więc nie wiem czy warto to tutaj wrzucać.