Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zestaw naprawczy hamulca tył ośka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko w sprawie zestawu naprawczego hamulca na tył do b5 ośka sedan afn , chyba zapieka się cylinderek i uszczelka przy nim jest po pekana ,sworznie prowadzące są ok wyczyściłem i dałem odpowiedni smar więc chyba wina w cylinderku potrzebuje nr części lub zestawu naprawczego chyba razem z nowym cylinderkiem bez sworzni prowadzących , znalazłem podobny temat ale do Q chociaż w ETKa był ten sam numer części 8D0 698 671 , nie wiem czy ten cylinderek też będę musiał wymienić bo jak już rozbiorę to uszczelki dam nowe ale nie wiem czy obejdzie się bez cylinderka (który już rozruszałem i dalej grzeje się felga po ok 25km) a z nim to już inny numer części w sklepie chcą ode mnie jaką szerokość ma cylinder i tu pytanie ? rok 99 polift , prosze o pomoc :hi:

Opublikowano

Tłoczek na tył w/g Autofren bo tą firmę najczęściej się kupuje nosi numer D02519 a zestaw osłonek gumowych D4083. To każda hutrownia motoryzacyjna będzie posiadać na stanach i ta firma nie będzie im obca, a więc numer OE nie jest Ci potrzebny :) Tłoczek ocenisz po tym czy ma wżery jeśli są to odrazu wymiana, a średnica tłoczka na tyl to 38mmx51mm wysokość

Opublikowano
  • Autor
Tłoczek na tył w/g Autofren bo tą firmę najczęściej się kupuje nosi numer D02519 a zestaw osłonek gumowych D4083. To każda hutrownia motoryzacyjna będzie posiadać na stanach i ta firma nie będzie im obca, a więc numer OE nie jest Ci potrzebny :) Tłoczek ocenisz po tym czy ma wżery jeśli są to odrazu wymiana, a średnica tłoczka na tyl to 38mmx51mm wysokość

Dzięki Kolego przydała mi się twoja odpowiedz , pzdrawiam :hi:

Opublikowano

Nie ma za co polecam się na przyszłość, jak coś PRV, doświadczenie / i przebywanie na co dzień w motoryzacji. Służę pomocą i dostępnością części.

Opublikowano

w tym zestawie mały oring jest do bani

trzeba montować ori, podróba cieknie