palel Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 witam mam takie głuche dudnienie na dołkach i nierównościach , zero luzów w zawieszeniu, a amorki z porzodu 63%
polny Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Miałem tak przed wymianą amorków. Na nowych cisza , a procentowe sprawdzanie sprawności amorków jest mega niemiarodajne a 63 % sprawności to chyba czas na nie......
palel Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 też chyba tak zrobię, bo ten test amorków zależy chyba też od opon. akurat była zimówka więc wyższa to miało co tłumić
Maxx1979 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 u mnie amortyzatory stukają ale w lato teraz zimą cisza "olej w nich zgęstniał" , jak się zrobi znów ciepło będe miał na dziurach stuki a amortyzatory są sprawne i raczej nie będe ich wymieniał.
palel Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 u mnie to bez względu na temperaturę. są wypracowane i tyle, ich czas minął. nawet byłem dziś w zaprzyjaźnionym sklepie zapytać o nie, ale olejowych żadna hurtownia nie ma na stanie oO a cena jaką mi zaśpiewali mnie przerosła sachs 450zł za sztukę oO podziękowałem..
polny Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 To im się coś pojebało na 100 % jeżeli masz standardowe zawieszenie a nie obniżone. U kolegi TOM z forum pół roku temu brałem SACHS za 185 zł przód i 170 zł tył albo na odwrót
palel Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 zwykłe zawieszenie, dzwoniłem do innych sklepów i cena była właśnie podobna jak mówisz, ale niestety nigdzie nie mogę olejowych dorwać. wszystko w samym gazie
soobolek Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Wydaje mi się, że wszystkie produkowane dziś amortyzatory są gazowo-olejowe. Podejrzewam, że innych nie znajdziesz. Za jakiś czas gaz Ci ucieknie i będziesz miał olejowe ;-)
palel Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 gazowe mają troszkę inną budowę, a olejowe wiadomo, że z samego oleju się nie składają. Mi chodziło o te gazowo olejowe ;p ---------- Post dopisany 11-02-2013 at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany 03-02-2013 at 19:55 ---------- wymieniłem amorki. nowe sachs i odradzam, bo mają 41% i 60% sprawności.. Muszę to reklamować, bo dalej się wszystko tłucze
polny Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Coś musi być z nimi nie tak. Ja mam SACHS i są ok. Chyba ze jakieś podejrzane kupiłeś. Cza było z forum od TOM brać.
palel Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 mam 2 lata gwarancji, a wgl. to chyba jest taki przepisz, że mogę zwrócić towar w przeciągu dwóch tygodni bez podania przyczyny
polny Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie no pwenie tak, ale bierz najlepiej części od kolegi z forum bo brało już setki ludzi i zawsze jest ok. A na rynku są teraz podróby wszystkiego więc kupować tylko z pewnych źródeł.
palel Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 jak mi się uda je oddać to albo wezmę z pewnego sklepu od znajomego, albo tak jak mówisz od kolegi z forum.
Rekomendowane odpowiedzi