luk2 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Panowie czy ciśnienie na wtryskach do AFN-a 160 bar jest wystarczające. Wtryski nie leją, ale czy to ciśnienie jest wystarczające. Z góry dzięki za odpowiedz.
spanky Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Panowie czy ciśnienie na wtryskach do AFN-a 160 bar jest wystarczające. Wtryski nie leją, ale czy to ciśnienie jest wystarczające. Z góry dzięki za odpowiedz. nominalnie jest 190 .. jak dla mnie 160 kwalifikuje wtryski na smietnik ....
luk2 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Dzieki Spanky że mnie pocieszyłeś Ale jaka jest zasada : lepiej żeby wtryski miały mniejsze ciśnienie ale takie samo na każdym (160) czy lepiej mieć wtryski oscylujące ok 170-190 ale każy wtrysk inne. Spanky jeszcze gdzieś wyczytałem że niby 170 barjest do przyjęcia. Korzystając z okazji pytanie ile mogą kosztować nowe końcówki wtrysków - bo chyba je należy ewent wymienić. dzięki
robertnov Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Co do cisnienia to faktycznie jest troszke za male.Jednak gdy przyjdzie zima latwiej bedzie odpalal silnik.
Rekomendowane odpowiedzi