Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Montaż wzmacniacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcę zakupić sobie wzmacniacz i skrzynie.Niestety nie bardzo wiem którędy poprowadzić kabel od akumulatora do kabiny.Czy jest to podobne jak w B6,tak jak w dziale warsztat?Kolega mówił mi że nie trzeba się przebijać do komory silnika,ale pod kierownicą jest jakaś szyna z kablami i jeden z nich to jest od + lecący od aku.Nie wiem czy to w miarę bezpieczne.Proszę o jakieś rady.

Opublikowano

Kolego poszperaj troche w tym dziale. Ciągle pojawia się ten temat.. Jest bardzo proste rozwiązanie

Opublikowano

Okej.Patrzałem sobie po postach ale wszyscy piszą o dojściu do akumulatora pod komputerem.Mnie interesuje konkretnie ta szyna bo podobno jak komputer sie podniesie to może tam się woda później zbierać.

Opublikowano

przecież komputer jest w plastikowej "puszcze", żadna woda po uniesieniu tam się nie dostanie

Opublikowano

Już przeciągnięte kable.Tak jak pisałeś z w jednym ze swoich postów znalazłem otwór w grodzi zaślepiony trójkątną gumą i tamtędy bez problemu od akumulatora do kabiny i dalej przez progi do tyłu.Nie bawiłem się w żadną listwę.Ale dzięki za odpowiedzi.