kichy Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam może mi ktoś napisać co to za przewody ponieważ najechałem bryka na wystający konar i chyba się pogięły:(Z góry dzięki za odpowiedz
OLI_B5 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 od chłodnicy wspomagania , mój bład:wink:
kichy Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 o chłodnicy i oleju czy jak?droga taka inwestycja?czy jak są lekko zgięte to coś się może stać nieciekawego?
JarusKK Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Chłodnica płynu wspomagania. jak ciekną to lipa bo wspomaganie zajezdzisz :/ rozgladaj sie za uzywka
kichy Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 wygląda na to ze są tylko zgięte narazie nic nie cieknie jutro zerknę co dokładnie się dzieje dzięki za info może ktoś ma używkę za niewielkie pieniądze:)?
JarusKK Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 szukaj u chłopaków co z angoli prują czesci powinny pasować
rafal9119 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 na forum poszukaj w dziale sprzedam czesci. jak nie cieknie to zostaw
grzes1150 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 hmm dzięki a jakieś namiary? allegro: CHŁODNICA WSPOMAGANIA AUDI A4 B5 1,8 EUROPA (2979117955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeśli ći tam cieknie lub chłodniczka jest załamana to lepiej ją wymień jak najszybciej.
Rekomendowane odpowiedzi