Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Modyfikacja w R-Performance u Rogalottiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj pojechałem swoją A4 do Rogala, żeby mi trochę przy niej pogrzebał, i takie są efekty :]

M4_RIOO_GMAIL_COM.jpg

Opublikowano

seria bogata w moce :kox: ogólnie super wyszło zdrowy masz motorek,różnice zapewne czujesz od 2000rpm :oklasky:

Opublikowano
  • Autor

ogólnie różnica jest spora, mialem nadzieje na troszke więcej kucy ale tak tez jest super, ciekawe tylko ile spalanie zejdzie w dół :)

Opublikowano

przez pierwszy miesiac na 100% nie spadnie :wink:

Opublikowano

Irytuje mnie to ze kazdy taki wykres z hamowni jest inaczej skalowany.. i wez potem cos porownaj :/ powinno to bys ustandaryzowane, albo nie w formie jpga tylko excela :P

Opublikowano

w czym problem żeby porównać? :whistling:

Opublikowano

ładne kreski . Jednak te 1.9 trzymają wysoki poziom i mają spore bonusy od fabryki .:decayed:

Opublikowano

wykres podobny do mojego jeszcze przed wymianą wałka i hydrauliki, powyżej 2 tys rpm czuć ten niuton, co do spalania to przez perwsze dni gwarantuje, że Ci wzrośnie, a co do spadku to może jakieś dziesiętne litra/ 100km ale to raczej tylko w trasie zauważysz.

nedwed co Ci Rogal powiedział, na to, że jak sam stwierdziłeś miałeś nadzieje na więcej kunia?

Opublikowano
  • Autor

mowil ze jak dał 170 to juz zaczely zbyt ciemne spaliny leciec wiec zostalo tyle ile jest. Wszystko w granicach rozsądku :)

Opublikowano

nm fajny rekompensuje te 5ps wiecej co bys nie odczul wcale,jakby wyszlo 170.

lepiej te 165 i 390 niz np 170 i 370

Opublikowano
  • Autor

tez tak mysle dlatego ciesze sie z tego co jest :)

Opublikowano

to dobrze jak pasuje to co jest :) u mnie natomiast Rogal kręcił nosem, że może być coś nie tak z rozrządem i rzeczywiście ponad pół roku później byłem zmuszony wymienić wałek rozrządu i popychacze przy okazji głowicę dałem do regeneracji, po zmontowaniu wszystkiego odczułem, że góra znacznie się poprawiła jednak nie hamowałem auta od tamtej pory.

Opublikowano
  • Autor

jesli chodzi o spalanie to w ciagu pierwszego miesiaca napewno sie spadnie bo to okres 'testowania' auta czyli okres zbyt ciezkiej nogi :D