Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wiem Mirek, ale czy dla starszych panów??? oj chyba przesadziłeś, prędzej A6/A8 a nie takie B7, Twoje to wyglada jak taki rodzinny zapierdalacz a że jeszcze jestem kawalerem, dlatego też korzystam ale rezać przy aucie mając dziecko to nic złego :>
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dlatego Mirek ja nigdy tego błędu nie zrobię i najpierw a5 dosiądę :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 No ja też w tym żadnego problemu nie widzę... hehe
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 wiem Mirek, ale czy dla starszych panów??? oj chyba przesadziłeś, prędzej A6/A8 a nie takie B7, Twoje to wyglada jak taki rodzinny zapierdalacz a że jeszcze jestem kawalerem, dlatego też korzystam ale rezać przy aucie mając dziecko to nic złego :> niby nic złego - ale jak będziesz chciał jakies młodsze autko to już możliwości będą o wiele mniejsze ( w kupnie autka rodzinnego a zarazem oszczędnego i dobrego do modzenia ) [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:22_________________________________________________ dlatego Mirek ja nigdy tego błędu nie zrobię i najpierw a5 dosiądę :gwizdanie: będę pierwszy [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:22_________________________________________________choć wiem że w tym roku już fury nie zmienię
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 chyba emblemat niby tak, ale takie padło jak Ty masz to by mnie zadowoliło, szybkie, dobre spalanie, komfort + wygląd[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:23_________________________________________________buhhhahhah w tym roku
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 a z drugiej strony jak dzieciak będzie już starszy to znowu będzie można o czymś bardziej sportowym pomyśleć [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:24_________________________________________________ chyba emblemat niby tak, ale takie padło jak Ty masz to by mnie zadowoliło, szybkie, dobre spalanie, komfort + wygląd[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:23_________________________________________________buhhhahhah w tym roku nie ma się co śmiać - w prowidencie już mi przed nosem drzwi zamykają
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wyobraźcie sobie tą kupę starych mięśni i 45 lat na karku w S5 :polew:
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 wyobraźcie sobie tą kupę starych mięśni i 45 lat na karku w S5 :polew: i wyobraźcie sobie - że na światłach podjeżdża Pucek z laską - staje obok - ona ptrzy na niego - potem na mnie - i wsiada do mnie [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:32_________________________________________________a Pucek na chatę - i zaś pół wieczoru na ręcznym
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 masz szczęście że wiem że żartujesz :decayed: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:34_________________________________________________a ciąg dalszy tej opowieści mógł by być taki że wsiadła by, po miesiącu miał byś puste konto, pusty garaż a Pucek by miał S5 + laskę + kasę opłacało by się jechać miesiąc na ręcznym
boniu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Somes chcial powiedziec ze niedlugo bedzie mial gwinta
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wy to macie ku***a fantazję :polew: skończ to Jony Bravo a potem pisz bo całego kompa z ketchupu upaćkasz
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wy to macie ku***a fantazję :polew: Tobie fantazja włancza się w niedzielę, myślisz że to kluski, rolada i czerwona kapusta a to tylko bigos z "krałzy"
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wy to macie ku***a fantazję :polew: skończ to Jony Bravo a potem pisz bo całego kompa z ketchupu upaćkasz Dobra dobra ja nie powiem kto goni ich aż do Knurowa z dostawą Wy to macie ku***a fantazję :polew: Tobie fantazja włancza się w niedzielę, myślisz że to kluski, rolada i czerwona kapusta a to tylko bigos z "krałzy" A ty co po ryju chcesz :polew:
boniu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 on Ci dupnie z krałzy z bigosem albo po bigosie
Rekomendowane odpowiedzi