DOGI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie o logi chodzi chodziło o coś w stylu resetu kompa czy coś takiego, bo powiedział że musi się "uczyć od nowa", bo tak moze jej to troche zająć
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 i silnika? Silnik mam za***isty, z potencjałem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:08_________________________________________________ nie o logi chodzi chodziło o coś w stylu resetu kompa czy coś takiego, bo powiedział że musi się "uczyć od nowa", bo tak moze jej to troche zająć A to nie pomogę ... ;( nici z przejażdżki eSą :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dogi, zadzwoń do Darka...chcesz numer? powinien wiedzieć o co chodzi :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dogi, zadzwoń do Darka...chcesz numer? powinien wiedzieć o co chodzi :gwizdanie: w sumie powinien
DOGI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 podeślij mi na PW- co to za Darek? Nie kojarze? A może ktoś ma kontakt do Keżora?
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 no i cisza dr. House oglądałem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:23_________________________________________________ podeślij mi na PW- co to za Darek? Nie kojarze? A może ktoś ma kontakt do Keżora? keżor nie będzie wiedział :gwizdanie: ale zapytam do pewnosc..
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 a ja jeszcze jutro do pracy do 12.00 i wekend
diman Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 siemacie spamerzy widze ze glowni na forum sa dostepni ale czytal tego spamu dzisiaj nie dam rady jak cos o mnie bylo to wam sie upieklo wpierdzielu nie bedzie
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 siemacie spamerzy widze ze glowni na forum sa dostepni ale czytal tego spamu dzisiaj nie dam rady jak cos o mnie bylo to wam sie upieklo wpierdzielu nie bedzie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 siemacie spamerzy widze ze glowni na forum sa dostepni ale czytal tego spamu dzisiaj nie dam rady jak cos o mnie bylo to wam sie upieklo wpierdzielu nie bedzie oooooo dzięki ci łaskawy panie [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:31_________________________________________________za dobryś
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a ja jeszcze jutro do pracy do 12.00 i wekend po raz kolejny pytam, TO TY PRACUJESZ???
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 a ja jeszcze jutro do pracy do 12.00 i wekend po raz kolejny pytam, TO TY PRACUJESZ??? :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 siemacie spamerzy widze ze glowni na forum sa dostepni ale czytal tego spamu dzisiaj nie dam rady jak cos o mnie bylo to wam sie upieklo wpierdzielu nie bedzie oooooo dzięki ci łaskawy panie [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:31_________________________________________________za dobryś no nie ma sprawy krolu ty tam lepiej gon do maxa wagowac a nie na forum siedzisz problem rozwiazywac
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Diman, też się martwisz...ważne że Tobie jedzie
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 no nie ma sprawy krolu ty tam lepiej gon do maxa wagowac a nie na forum siedzisz problem rozwiazywac On już u mnie był z 3 h temu :gwizdanie: :gwizdanie: Povagowane
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pucek znasz to http://www.kabarety.tworzymyhistorie.pl/1075_kmp_gornik.php
diman Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Diman, też się martwisz...ważne że Tobie jedzie ano martwie sie bo chlopak ma problem z czujnikiem cieczy albo z termostatem [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:40_________________________________________________ no nie ma sprawy krolu ty tam lepiej gon do maxa wagowac a nie na forum siedzisz problem rozwiazywac On już u mnie był z 3 h temu :gwizdanie: :gwizdanie: Povagowane no i co mu wyszlo czujnik czy termostat
Rekomendowane odpowiedzi