Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jaki grill z esy? ten który będziesz zmieniał na RSa
Skydiver Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ikonke można zlikwidować zapewne jak zostało zlikwidowane zdjecie brudnej furmanki Somesa :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jaki grill z esy? ten który będziesz zmieniał na RSa inwigilator
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ikonke można zlikwidować zapewne jak zostało zlikwidowane zdjecie brudnej furmanki Somesa :gwizdanie: zamknij się...
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jaki grill z esy? ten który będziesz zmieniał na RSa był kilka dni temu na allegro za 200 zł :gwizdanie: wysłałem kilka smsów - nikt nie chciał, nie wiedziałem, że tez polujesz :wallbash:
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Pucek ja nie mam grila z essss a fajnie wygląda nie? 350zł
krolu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 poza tym Somes nie ma grilla z eSy :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ikonke można zlikwidować zapewne jak zostało zlikwidowane zdjecie brudnej furmanki Somesa :gwizdanie: zamknij się... Drażliwy temat
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jaki grill z esy? ten który będziesz zmieniał na RSa był kilka dni temu na allegro za 200 zł :gwizdanie: wysłałem kilka smsów - nikt nie chciał, nie wiedziałem, że tez polujesz :wallbash: bo nie poluje, ale może bym sobie taki sprawił, muszę przypasować na spocie
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ikonke można zlikwidować zapewne jak zostało zlikwidowane zdjecie brudnej furmanki Somesa :gwizdanie: zamknij się...
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 jaki grill z esy? ten który będziesz zmieniał na RSa był kilka dni temu na allegro za 200 zł :gwizdanie: wysłałem kilka smsów - nikt nie chciał, nie wiedziałem, że tez polujesz :wallbash: bo nie poluje, ale może bym sobie taki sprawił, muszę przypasować na spocie widzę że pod choinką oprócz karnistra benzyny jeszcze jakaś gotówka była
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ikonke można zlikwidować zapewne jak zostało zlikwidowane zdjecie brudnej furmanki Somesa :gwizdanie: zamknij się... Drażliwy temat stylizator tego modelu sie spienil
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no właśnie, coś mi nie pasowało, myślałem że ma ale jak go oglądałem to nie widziałem różnicy z normalnym jaki grill z esy? ten który będziesz zmieniał na RSa był kilka dni temu na allegro za 200 zł :gwizdanie: wysłałem kilka smsów - nikt nie chciał, nie wiedziałem, że tez polujesz :wallbash: bo nie poluje, ale może bym sobie taki sprawił, muszę przypasować na spocie widzę że pod choinką oprócz karnistra benzyny jeszcze jakaś gotówka była no była była
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ikonke można zlikwidować zapewne jak zostało zlikwidowane zdjecie brudnej furmanki Somesa :gwizdanie: zamknij się... Drażliwy temat stylizator tego modelu sie spienil
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 widzę że pod choinką oprócz karnistra benzyny jeszcze jakaś gotówka była czekałem na ten tekst od spota w KNW :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 widzę że pod choinką oprócz karnistra benzyny jeszcze jakaś gotówka była czekałem na ten tekst od spota w KNW :polew: :polew: wczoraj nie było czasu go napisać - za długi tekst
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 widzę że pod choinką oprócz karnistra benzyny jeszcze jakaś gotówka była czekałem na ten tekst od spota w KNW :polew: :polew: W końcu nie wytrzymał tak jak z tym kampingiem [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 22:46_________________________________________________ widzę że pod choinką oprócz karnistra benzyny jeszcze jakaś gotówka była czekałem na ten tekst od spota w KNW :polew: :polew: wczoraj nie było czasu go napisać - za długi tekst
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 widzę że pod choinką oprócz karnistra benzyny jeszcze jakaś gotówka była czekałem na ten tekst od spota w KNW :polew: :polew: a to tam było mówione coś na mój temat
Rekomendowane odpowiedzi