Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS kurde, dzisiaj wszyscy padli ale widzę że Gregory wpadł :>
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tak patrzę na tą emotke i co widzę tam jest jakiś floletowy tylko ten drugi kto to Guru jak możesz :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:25_________________________________________________ spadam
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Widzę, że zaś was poniosło Jak tak dalej pójdzie to na serio będziemy składkę na server mieć wyższą :gwizdanie: Pucek zdaj mi tu zaraz relację co się tu działo oprócz spamowania?
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 buhehehhe Mistrzunio, ogólnie to sporo było pisane o Nartach/snowbordzie/wyjeździe a tak? ogólnie, spam
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 buhehehhe Mistrzunio, ogólnie to sporo było pisane o Nartach/snowbordzie/wyjeździe a tak? ogólnie, spam Aha, to już pewnie więcej wiesz o prowadzeniu nart i będziesz śmigać lepiej. A ja właśnie wstawiłem auto do garażu, ale zanim nim wjechałem to trza było zrzucić kilkadziesiąt kg śniegu, jeśli wiecie o czym mówię :gwizdanie: Ośka też daje radę i jak drogi są całe zaśnieżone tak jak u mnie to można się fajnie pobawić Dobrej nocki
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregory, przecież Tobie to nie jedzie... no ja też spadam, dobrej nocy
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregory, przecież Tobie to nie jedzie... No..... no, czekaj aż zobaczysz moją ośkę w akcji na śniegu Najlepsze było jak natrafiłem na samochód policyjny bokiem przez skrzyżowanie Ale mieli minę. Ale mnie nie zatrzymali
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregory, przecież Tobie to nie jedzie... No..... no, czekaj aż zobaczysz moją ośkę w akcji na śniegu Najlepsze było jak natrafiłem na samochód policyjny bokiem przez skrzyżowanie Ale mieli minę. Ale mnie nie zatrzymali buhehhehe a to Tobie to bokami jeździ???
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregory, przecież Tobie to nie jedzie... No..... no, czekaj aż zobaczysz moją ośkę w akcji na śniegu Najlepsze było jak natrafiłem na samochód policyjny bokiem przez skrzyżowanie Ale mieli minę. Ale mnie nie zatrzymali buhehhehe a to Tobie to bokami jeździ??? No mówie ci, czekaj aż kiedy zobaczysz to tym swoim Q tak nie zrobisz nawet bo nie możesz tak samo ręcznego używać
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregory, przecież Tobie to nie jedzie... No..... no, czekaj aż zobaczysz moją ośkę w akcji na śniegu Najlepsze było jak natrafiłem na samochód policyjny bokiem przez skrzyżowanie Ale mieli minę. Ale mnie nie zatrzymali buhehhehe a to Tobie to bokami jeździ??? Pewnie bawi się tak jak Pelex
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregory, przecież Tobie to nie jedzie... No..... no, czekaj aż zobaczysz moją ośkę w akcji na śniegu Najlepsze było jak natrafiłem na samochód policyjny bokiem przez skrzyżowanie Ale mieli minę. Ale mnie nie zatrzymali buhehhehe a to Tobie to bokami jeździ??? Pewnie bawi się tak jak Pelex Pucek widzisz jak chodzi bokiem Ręczny w jedną stronę odbijasz i ręczny w drugą stronę
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 wiem bo ADRem sie bawiłem, chociaż w tym już też ręczny ćwicze, zobaczymy na spocie kiedyś
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregory, przecież Tobie to nie jedzie... No..... no, czekaj aż zobaczysz moją ośkę w akcji na śniegu Najlepsze było jak natrafiłem na samochód policyjny bokiem przez skrzyżowanie Ale mieli minę. Ale mnie nie zatrzymali buhehhehe a to Tobie to bokami jeździ??? Pewnie bawi się tak jak Pelex Pucek widzisz jak chodzi bokiem U was jest o tyle prościej że w zakręcie można trzymać ręcznym i ciągnąć przodem na zblokowanych tylnych kołach a u nas za to cała pi*da i regulować gazem
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Okazja dziś była znakomita bo drogi puściutkie i całe zaśnieżone Tylko dwa auta na drodze: moje i policja :> Dobra ja spadam już bo miałem iść spać. Narka
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Gregor[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 00:50_________________________________________________Pucek
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zapomniałem dodać, ogrzewanie podkręcić i opuścić szybę do połowy i słuchać sapania turba jak ładuje i upuszcza Na śniegu jest o tyle plus, że dodajesz gazu max i jak nagle odpuszczasz to nie ma żadnego szarpnięcia bo śnieg amortyzuje I można się bawić ile się chce
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zapomniałem dodać, ogrzewanie podkręcić i opuścić szybę do połowy i słuchać sapania turba jak ładuje i upuszcza Na śniegu jest o tyle plus, że dodajesz gazu max i jak nagle odpuszczasz to nie ma żadnego szarpnięcia bo śnieg amortyzuje I można się bawić ile się chce Już się tak nie chwal tylko idź spać Ja też spadam Do jutra/dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi