Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 tak, Wy się śmiejcie :gwizdanie: oglądam NITRO CIRCUS na MTV - jeeeebani, goście mają jaja :>
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak kiedyś podjadę na spota R8 to będziecie za***rdalać na poziom 1000 zarobić to co ja
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak kiedyś podjadę na spota R8 to będziecie za***rdalać na poziom 1000 zarobić to co ja na jakim poziomie robisz ? 1000m :gwizdanie:
gregory Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja się zmywam, bo jutro będę miał oczy na zapałkach chyba. Z tak długim siedzeniem jak wy siedzicie jest jak z piciem, jednego wieczora pijesz i cię wali to co będzie jutro( tak se to tłumaczysz), a rano jest płacz i obietnice, że nigdy więcej.... :> A jak minie ten dzień to zaś to samo robisz Dobrej nocy, synek przyszedł a ja już muszę iść papa
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja się zmywam, bo jutro będę miał oczy na zapałkach chyba. Z tak długim siedzeniem jak wy siedzicie jest jak z piciem, jednego wieczora pijesz i cię wali to co będzie jutro( tak se to tłumaczysz), a rano jest płacz i obietnice, że nigdy więcej.... :> A jak minie ten dzień to zaś to samo robisz Dobrej nocy, synek przyszedł a ja już muszę iść papa Na razie
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Gregor też spadam... może zajrzę w nocy
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak kiedyś podjadę na spota R8 to będziecie za***rdalać na poziom 1000 zarobić to co ja ale dasz posiedzieć
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 też spadam... może zajrzę w nocy Na razie
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja się zmywam, bo jutro będę miał oczy na zapałkach chyba. Z tak długim siedzeniem jak wy siedzicie jest jak z piciem, jednego wieczora pijesz i cię wali to co będzie jutro( tak se to tłumaczysz), a rano jest płacz i obietnice, że nigdy więcej.... :> A jak minie ten dzień to zaś to samo robisz Dobrej nocy, synek przyszedł a ja już muszę iść papa [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:47_________________________________________________ Gregor też spadam... może zajrzę w nocy
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 no co Wy już - posiedźcie jeszcze na forum bo będę musiał z Dorotą iść spać
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 no co Wy już - posiedźcie jeszcze na forum bo będę musiał z Dorotą iść spać :polew:
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja się zmywam, bo jutro będę miał oczy na zapałkach chyba. Z tak długim siedzeniem jak wy siedzicie jest jak z piciem, jednego wieczora pijesz i cię wali to co będzie jutro( tak se to tłumaczysz), a rano jest płacz i obietnice, że nigdy więcej.... :> A jak minie ten dzień to zaś to samo robisz Dobrej nocy, synek przyszedł a ja już muszę iść papa widzicie? jak Mistrzunio mnie szanuje? to jest prawdziwy Kolega :>
Patrikos28 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 no co Wy już - posiedźcie jeszcze na forum bo będę musiał z Dorotą iść spać przecież siedzę moja już śpi więc mam spokój
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ale by się zdziwiła :> :> "Mirek co się stało komputer się zepsuł"
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 moja już śpi więc mam spokój [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:51_________________________________________________ Ale by się zdziwiła :> :> "Mirek co się stało komputer się zepsuł" :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi