Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Arek był pierwszy do imprezy :gwizdanie: :tongue4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

laski, ale dałyście d*py :gwizdanie:

a mogło być tak fajnie :disgust:

ale Arek nie chciał na onyx

Opublikowano

jednak jak jest mniej ludzi to sie lepiej robi spontany ustawki sa hujowe ;(

Opublikowano

spontan to spontan :wink4:

Opublikowano

czekaj diman ja dzwonie do kezora... ale jak cos to dam na tank ;)

Opublikowano

Dimek super, że chcesz się tak poświęcić dla nas, na prawdę masz mój respect :notworthy: , ale w twoim planie jest jeden minus, że ja mieszkam bardziej u góry i że jak pojedziesz z nart to będziesz musiał nadłożyć kupe km, a poza tym to ja jutro wieczorem wyjeżdżam tak więc jeśli chodzi o jutrzejszy dzień to nie mogę pozostawiać wszystkiego na ostatnią minutę, wiesz jak to jest w wyjazdami, potem coś nie zagra i lipa.

Opublikowano

jednak jak jest mniej ludzi to sie lepiej robi spontany ustawki sa hujowe ;(

dokładnie, spontany są najlepsze :decayed:

chociaż dobrze to dla mnie zrobi, wczoraj tzn dzisiaj przepaliłem rurę, teraz odpoczynek :polew:

Opublikowano

to nie chodzi o ta rope nigdy mi o to nie chodzilo ale troszke mam problemow w firmie wiec sami rozumiecie ale woz stoi wiec zastanawiac sie do jasnej cholery

Opublikowano

kezor nie moze..

Opublikowano

ja odpadłem, teraz się zastanawiajcie :)

Opublikowano

ja już nie wiem dostosuje się :wink4: mogę robić wszystko :decayed:

Opublikowano

JAk bym nie pił wina to jeden problem był by z glowy

Opublikowano

Dimek super, że chcesz się tak poświęcić dla nas, na prawdę masz mój respect :notworthy: , ale w twoim planie jest jeden minus, że ja mieszkam bardziej u góry i że jak pojedziesz z nart to będziesz musiał nadłożyć kupe km, a poza tym to ja jutro wieczorem wyjeżdżam tak więc jeśli chodzi o jutrzejszy dzień to nie mogę pozostawiać wszystkiego na ostatnią minutę, wiesz jak to jest w wyjazdami, potem coś nie zagra i lipa.

tym sie nie przejmuj to moj probelm wiec luz ja i tak bym po ciebie jechal dopiero po nartach jak bym moja i brata z zona zawiozl wiec cicho mi tu decydowac sie qr**
Opublikowano

A wracając do wcześniejszej rozmowy (bo już wytrzeźwiałem i rozumiem co się tu pisze :decayed:) to Diman mówisz że wysiadałem na skrzyżowaniu a pomimmo to byłem najtrzeźwiejszy z nas to nie chcę wiedzieć jak wyglądała reszta :polew:

Opublikowano

A wracając do wcześniejszej rozmowy (bo już wytrzeźwiałem i rozumiem co się tu pisze :decayed:) to Diman mówisz że wysiadałem na skrzyżowaniu a pomimmo to byłem najtrzeźwiejszy z nas to nie chcę wiedzieć jak wyglądała reszta :polew:

masz podwójne oczy i nie widziałeś???

ja byłem lekko pijany tylko :tongue4:

Opublikowano

mowiles ze wyjezdzasz dopiero w poniedzialek rano a idziesz spac o 20 w niedziele nie cygan
Opublikowano

ja przynajmniej przespałem (chyba??) drogę :decayed:

Opublikowano

masz podwójne oczy i nie widziałeś???

ja byłem lekko pijany tylko :tongue4:

No mam ale w takim stanie to nawet one sobie nie radzą :decayed:

"lekko pijany" :polew:

Opublikowano

ale pod chata wypadl ci niezly paw :tongue4:

Opublikowano

ale pod chata wypadl ci niezly paw :tongue4:

zauważyłem po butach :polew:

w jakiej kolejności nas odwoziłeś? :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.