Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwaga ta nuta wkręca jak cholera :naughty:

ok idę będę niebawem..

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale powiem wam że nie ma nic lepszego od gorącej herbaty :decayed: piję już chyba ósmą :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 19:18_________________________________________________A Diman pytanko mam :) nie został u ciebie w aucie czasami mój kondon na komórkę bo go nie umiem znaleźć :decayed:

Opublikowano

Ale powiem wam że nie ma nic lepszego od gorącej herbaty :decayed: piję już chyba ósmą :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 19:18_________________________________________________A Diman pytanko mam :) nie został u ciebie w aucie czasami mój kondon na komórkę bo go nie umiem znaleźć :decayed:

na komorke to nie wiem ale jak ci dawalem klucze do wozidla jak ta laske chciales ruchnac to zostal kondon ale ............... :polew:

nie wiem jeszcze w aucie nie bylem wiec jak pojde odstawic to zajrze jak bedzie to sie nie straci :good:

Opublikowano

Diman, to żeś pojechał :polew:

Opublikowano

Diman, to żeś pojechał :polew:

a tam zaraz pojechal nie pamiętasz jak dawalem mu klucze bo laske wyrwal :decayed:

Opublikowano

dobra nuta :naughty:

Pucek nie wiem czy byłeś już w Onyxie, ale na pewno spodoba ci się na dolnym parkiecie :good: Tam jest non stop nuta za***ista :)

A Diman pytanko mam :) nie został u ciebie w aucie czasami mój kondon na komórkę bo go nie umiem znaleźć :decayed:

On był pewnie u somesa na w**ku :polew: :polew:

Opublikowano

dobra nuta :naughty:

Pucek nie wiem czy byłeś już w Onyxie, ale na pewno spodoba ci się na dolnym parkiecie :good: Tam jest non stop nuta za***ista :)

A Diman pytanko mam :) nie został u ciebie w aucie czasami mój kondon na komórkę bo go nie umiem znaleźć :decayed:

On był pewnie u somesa na w**ku :polew: :polew:

:polew: :polew:
Opublikowano

To jak mam się szykować, przyjeżdżacie czy jak??

Opublikowano

a co z arkiem pisal sie i zniknal[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 20:00_________________________________________________chyba mu zona bana dala i teraz nie wie jak o tym powiedziec :decayed:

Opublikowano

dobra ja już pojedzony wykąpany wystylizowałem zarost i jestem :decayed:

zachciało mi się mleka jeszcze :blink: to zrobiłem sobie malibu :kox:

Opublikowano

to kto się pisze na onyx, Arek jest u mnie, kombinujemy co z dzisiaj

Opublikowano

to kto się pisze na onyx, Arek jest u mnie, kombinujemy co z dzisiaj

pięknie :naughty: ucałuj Go ode mnie :polew:

tak się zastanawiam czy jechać czy nie :mysli:

Opublikowano

Somes, chyba że gdzieś na Gliwicach posiedzimy???

kto był by chętny?

Opublikowano

Somes, chyba że gdzieś na Gliwicach posiedzimy???

kto był by chętny?

jak gliwice to tylko gwarek... ale w sumie to nie chce mi się tam siedzieć tam już wszystkie d*py znam chyba :wallbash:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 20:27_________________________________________________hmm ja w sumie w TG mam zawsze nocleg i to zaraz przy Onyxie :decayed:

Opublikowano

no to impreza padła :gwizdanie:

Opublikowano

no to impreza padła :gwizdanie:

czemu? :gwizdanie:

Opublikowano

no bo nie ma chętnych

Guru odpadł, Diman też[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 20:31_________________________________________________Arek nie chce na dyskę, mi to obojętne, czyli jedni chcą na dyskotekę a jedni posiedzieć do knajpy

to może spotkać się gdzieś, czy to w TG czy w SG na piwko, coś zjeść i poklachać???

było by więcej chętnych, a wypiło by się po piwku :naughty:

Opublikowano

no bo nie ma chętnych

Guru odpadł, Diman też

Ty Arek Gregor i ja :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 20:33_________________________________________________ja to mogę tak jak wczoraj pić tylko 2 drinki mniej :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 20:34_________________________________________________hmm trzeba to przemyśleć dobrze tak co by nikt nie narzekał :mysli:
Opublikowano

więc jak na dysk to ja nie mam transportu :gwizdanie:

wpadamy gdzieś na SG coś zjeść, wypić i pogadać :>

Opublikowano

hmm :mysli: a Arek czemu odpadł? :cool1:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________Gregory jak już tu jesteś to powiedz coś :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.