Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: wieczorem

spadaj :decayed::polew:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Królu, a Ty chcesz podpaść Gregorowi? :polew:

:no: :no: :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________

Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie:

Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 :kox:

w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie:

No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory :naughty:

do usług :notworthy: :notworthy:

Krolu a na czym jest 2.0TFSI? ale nie googluj :decayed: Masz 2 sekundy na odpowiedz :naughty:

Opublikowano

spadaj :decayed::polew:

:good:

Opublikowano

:no: :no: :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________

Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie:

Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 :kox:

w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie:

No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory :naughty:

Krolu a na czym jest 2.0TFSI? ale nie googluj :decayed: Masz 2 sekundy na odpowiedz :naughty:

byłem w wc... ale szczerze to nie wiem...

o 3,0 tfsi trochę czytałem i jak mówiłem mamy taki mega plakat schematu silnika z opisem :kox:

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

Opublikowano

byłem w wc... ale szczerze to nie wiem...

o 3,0 tfsi trochę czytałem i jak mówiłem mamy taki mega plakat schematu silnika z opisem :kox:

Dokładnie taki na którym widać u góry kompresor nad głowicami :kox: W sumie to trochę kontrowersyjna decyzja jak dla mnie bo Audi rzadko stosowało kompresor a tu takie BUM!!

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

no właśnie, pewnie leci z wałem :gwizdanie:

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie :polew:

Diman już idę do Ciebie :good:

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

oki czekam :good:

ps otwierac johny walkera

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

ee a to mam wchodzić? :naughty:

Opublikowano

Dokładnie taki na którym widać u góry kompresor nad głowicami :kox: W sumie to trochę kontrowersyjna decyzja jak dla mnie bo Audi rzadko stosowało kompresor a tu takie BUM!!

tak, mniej więcej taki :

audi-3-0l-v6-tfsi-engine-2009.jpg

A czytałem, że Audi już kiedyś "eksperymentowało" z kompresorem

Opublikowano

no i nadrobiłem wszystkie strony :)

Spontan Rybnik :good: :good:

:polew: :polew: :polew: :polew:

wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :wallbash::polew: :polew:

Opublikowano

Gregor a co doładowuje 2,0 TFSI ?

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

ee a to mam wchodzić? :naughty:

spac ide zara :tongue4::wink4:

Opublikowano

no i nadrobiłem wszystkie strony :)

Spontan Rybnik :good: :good:

:polew: :polew: :polew: :polew:

wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :wallbash::polew: :polew:

to byl momen 1.20wyjscie z domu 2.20 u pucka ze wszystkimi