gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty chcesz podpaść Gregorowi? :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie: No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory do usług :notworthy: Krolu a na czym jest 2.0TFSI? ale nie googluj Masz 2 sekundy na odpowiedz
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty chcesz podpaść Gregorowi? :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie: No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory do usług :notworthy: Krolu a na czym jest 2.0TFSI? ale nie googluj Masz 2 sekundy na odpowiedz byłem w wc... ale szczerze to nie wiem... o 3,0 tfsi trochę czytałem i jak mówiłem mamy taki mega plakat schematu silnika z opisem
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? nadrabiam
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty chcesz podpaść Gregorowi? :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie: Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie: No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory do usług :notworthy: Krolu a na czym jest 2.0TFSI? ale nie googluj Masz 2 sekundy na odpowiedz byłem w wc... ale szczerze to nie wiem... o 3,0 tfsi trochę czytałem i jak mówiłem mamy taki mega plakat schematu silnika z opisem Dokładnie taki na którym widać u góry kompresor nad głowicami W sumie to trochę kontrowersyjna decyzja jak dla mnie bo Audi rzadko stosowało kompresor a tu takie BUM!!
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? watpie no właśnie, pewnie leci z wałem :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? watpie niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie Diman już idę do Ciebie
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? watpie niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie Diman już idę do Ciebie oki czekam ps otwierac johny walkera
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? watpie niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie Diman już idę do Ciebie oki czekam ps otwierac johny walkera ee a to mam wchodzić?
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dokładnie taki na którym widać u góry kompresor nad głowicami W sumie to trochę kontrowersyjna decyzja jak dla mnie bo Audi rzadko stosowało kompresor a tu takie BUM!! tak, mniej więcej taki : A czytałem, że Audi już kiedyś "eksperymentowało" z kompresorem
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 no i nadrobiłem wszystkie strony Spontan Rybnik :good: :polew: :polew: wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :polew:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? watpie niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie Diman już idę do Ciebie oki czekam ps otwierac johny walkera ee a to mam wchodzić? spac ide zara
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no i nadrobiłem wszystkie strony Spontan Rybnik :good: :polew: :polew: wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :polew: to byl momen 1.20wyjscie z domu 2.20 u pucka ze wszystkimi
Rekomendowane odpowiedzi