Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: wieczorem

spadaj :decayed::polew:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Królu, a Ty chcesz podpaść Gregorowi? :polew:

:no: :no: :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________

Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie:

Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 :kox:

w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie:

No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory :naughty:

do usług :notworthy: :notworthy:

Krolu a na czym jest 2.0TFSI? ale nie googluj :decayed: Masz 2 sekundy na odpowiedz :naughty:

Opublikowano

spadaj :decayed::polew:

:good:

Opublikowano

:no: :no: :no: :no:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________

Królu, ja też tak sądzę, po prostu w S4 B8 jest za dobry silnik, mocny i raczej nie potrzeba takiego potwora jak RS4 :gwizdanie:

Na 3.0TFSI się też świat nie kończy, choć żeby zrobić RS4 B8 to musieliby przebudować ten silnik mocniej i na większej turbinie, bo 5.2 nie włożą do RS4 bo 5.2 jest w RS6. Ale, może być faktycznie tak jak Krolu napisał, że RS4 B8 nie pokaże się wogóle bo wyjdzie RS5 :kox:

w 3,0 TFSI nie ma turbosprężarki... jest mechaniczna sprężarka - zwana kompresorem :gwizdanie: :gwizdanie:

No tak przejęzyczenie, ale czujny Krolu mnie sprowadził na prawdiłowe tory :naughty:

Krolu a na czym jest 2.0TFSI? ale nie googluj :decayed: Masz 2 sekundy na odpowiedz :naughty:

byłem w wc... ale szczerze to nie wiem...

o 3,0 tfsi trochę czytałem i jak mówiłem mamy taki mega plakat schematu silnika z opisem :kox:

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

Opublikowano

byłem w wc... ale szczerze to nie wiem...

o 3,0 tfsi trochę czytałem i jak mówiłem mamy taki mega plakat schematu silnika z opisem :kox:

Dokładnie taki na którym widać u góry kompresor nad głowicami :kox: W sumie to trochę kontrowersyjna decyzja jak dla mnie bo Audi rzadko stosowało kompresor a tu takie BUM!!

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

no właśnie, pewnie leci z wałem :gwizdanie:

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie :polew:

Diman już idę do Ciebie :good:

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

oki czekam :good:

ps otwierac johny walkera

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

ee a to mam wchodzić? :naughty:

Opublikowano

Dokładnie taki na którym widać u góry kompresor nad głowicami :kox: W sumie to trochę kontrowersyjna decyzja jak dla mnie bo Audi rzadko stosowało kompresor a tu takie BUM!!

tak, mniej więcej taki :

audi-3-0l-v6-tfsi-engine-2009.jpg

A czytałem, że Audi już kiedyś "eksperymentowało" z kompresorem

Opublikowano
  • Autor

no i nadrobiłem wszystkie strony :)

Spontan Rybnik :good: :good:

:polew: :polew: :polew: :polew:

wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :wallbash::polew: :polew:

Opublikowano

Gregor a co doładowuje 2,0 TFSI ?

Opublikowano

Patrikos, nadrobiłeś?

watpie

ee a to mam wchodzić? :naughty:

spac ide zara :tongue4::wink4:

Opublikowano

no i nadrobiłem wszystkie strony :)

Spontan Rybnik :good: :good:

:polew: :polew: :polew: :polew:

wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :wallbash::polew: :polew:

to byl momen 1.20wyjscie z domu 2.20 u pucka ze wszystkimi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.