Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru, żarty czy nie, pamiętaj co Ci wtedy obiecałem, a ja dotrzymuję słowa :gwizdanie: Nie że mnie rozdrażnił, po prostu leci w jajo a tak być nie może, trzeba Go ustawić
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali I TU MASZ RACJE NIECH SIE TEN GLUT USPOKOI Z TYM MODEROWANIEM Diman z całym szacunkiem ale nie wiesz o co chodzi
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 to co - robimy ankiete - Guru na niebieskiego ? :polew:
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak ogólnie bawiliśmy sie edytowaniem posta (mojego) dla jaj (bez żadnego tam obrażania) i gru nie wytrzymał presji ciągłego edytowania i poszedł na łatwiznę wcisnoł DELETE Więc bez nerf panowie a myślę że glutek wyciągnie wnioski EOT
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru, żarty czy nie, pamiętaj co Ci wtedy obiecałem, a ja dotrzymuję słowa :gwizdanie: Nie że mnie rozdrażnił, po prostu leci w jajo a tak być nie może, trzeba Go ustawić Po to mam tą opcję jak się komuś nie podoba Pw do Huga zajmie wam jakieś 5 minut Poza tym nawet jak bym pousuwał posty z nie wiadomo jakiej zadymy to i tak by to komuś nie pasowało więc wydaje mi się że nie ma o czy pisać
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru .....bo jak się wkur..my to Ci auto na biało pomalujemy
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru my tu ostatnio takie zadymy mieliśmy że połowa postów do kosza się nadawała - ale twardziele jesteśmy pamiętam jedną zainteresowani się mieli już prawie walczyć na noże... po czym nastał spokój i solidarni sami usunęli swoje posty :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak ogólnie bawiliśmy sie edytowaniem posta (mojego) dla jaj (bez żadnego tam obrażania) i gru nie wytrzymał presji ciągłego edytowania i poszedł na łatwiznę wcisnoł DELETE Więc bez nerf panowie a myślę że glutek wyciągnie wnioski EOT Nie delete tylko usuń poza tym ty leciałeś coraz mocniej to teraz nie rób z siebie takiego aniołka
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 to co - robimy ankiete - Guru na niebieskiego ? :polew: Myślę że ankieta to nie głupi pomysł ale wynik i tak już wszyscy znają :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru my tu ostatnio takie zadymy mieliśmy że połowa postów do kosza się nadawała - ale twardziele jesteśmy pamiętam jedną zainteresowani się mieli już prawie walczyć na noże... po czym nastał spokój i solidarni sami usunęli swoje posty :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: A tego to nie pamiętam
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru Ty jestes jak z poprzedniej epoki, pełna inwigilacja słowa pisanego Jak to w Psach było Ty pier.... UBEKU :polew: :polew: :polew: :polew: Pasuje pasuje gurUBEK :decayed: A ty co kolegów szukasz Kolegów to ja mam na katowickich, a tu wróciłem na chwile na stare śmieci
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru .....bo jak się wkur..my to Ci auto na biało pomalujemy O nie nie tylko nie na biało to co - robimy ankiete - Guru na niebieskiego ? :polew: Myślę że ankieta to nie głupi pomysł ale wynik i tak już wszyscy znają :gwizdanie: Dobra idę na kupa.ełu
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak ogólnie bawiliśmy sie edytowaniem posta (mojego) dla jaj (bez żadnego tam obrażania) i gru nie wytrzymał presji ciągłego edytowania i poszedł na łatwiznę wcisnoł DELETE Więc bez nerf panowie a myślę że glutek wyciągnie wnioski EOT Nie delete tylko usuń poza tym ty leciałeś coraz mocniej to teraz nie rób z siebie takiego aniołka Nie no nie dość że mu d*pę bronię to jeszcze mnie oczernia :disgust: Na niebieskiego z nim !!!!! I to bez ankiety
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru my tu ostatnio takie zadymy mieliśmy że połowa postów do kosza się nadawała - ale twardziele jesteśmy pamiętam jedną zainteresowani się mieli już prawie walczyć na noże... po czym nastał spokój i solidarni sami usunęli swoje posty :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: A tego to nie pamiętam bo w robocie byleś
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Guru .....bo jak się wkur..my to Ci auto na biało pomalujemy
MAJKI Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ty lewusie L4 masz a po mieście sie bujasz tym A sechs :polew:
Rekomendowane odpowiedzi