diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ty pitek a gdzie ty widzisz w moim nicku duza litere co to jakas kultura tu obowiazuje
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 napaleniec a co do pota w jastrzebiu to jeszcze nie wiem ale jak zwykle chyba pojade laski to moje takie ostre hobby jak rezanie więc wiesz jak byś jechał to fajnie pojedziemy razem Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 napaleniec a co do pota w jastrzebiu to jeszcze nie wiem ale jak zwykle chyba pojade laski to moje takie ostre hobby jak rezanie więc wiesz jak byś jechał to fajnie pojedziemy razem Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego dzieki rezacz zobaczy sie
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój
piterra Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 napaleniec a co do pota w jastrzebiu to jeszcze nie wiem ale jak zwykle chyba pojade laski to moje takie ostre hobby jak rezanie więc wiesz jak byś jechał to fajnie pojedziemy razem Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Geje
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 napaleniec a co do pota w jastrzebiu to jeszcze nie wiem ale jak zwykle chyba pojade laski to moje takie ostre hobby jak rezanie więc wiesz jak byś jechał to fajnie pojedziemy razem Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Geje sam k**wa gej jestes
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 sam ku***a gej jestes doooooooobrzee
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Wy to się chyba bardzo lubicie też tu wyczułem zazdrość :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:32_________________________________________________ Nie Ja mam Pucka :polew: a Pucek taki fajny chłopak... współczuję mu
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: a to spoko bo myslalem ze sie dzielic bede musial
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: a to spoko bo myslalem ze sie dzielic bede musial :polew:
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: marzysz...
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie: No wreszcie męska decyzja [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 20:36_________________________________________________ Dimek a ty chyba domu nie masz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: odpatyczkuj się od niego Jaka obrona a co na forum takim jak te cza byc kolegami a nie sie klucic i napinac Jaka obrona kolega mój Wy to się chyba bardzo lubicie nutka zazdrosci co Nie Ja mam Pucka :polew: marzysz... Wiedziałem ze się odezwie
Rekomendowane odpowiedzi