Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Uwaga Warszafiaki się panosza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pewnie chcą się zakolegować i razem pokój mieć .. A tam zaraz Warszawiacy przecież to tylko Moskal
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a Moskal to tylko pionek więc po co go witacie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 a Moskal to tylko pionek więc po co go witacie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód musiałem bo jakoś kiepsko mi idzie chodzenie po powietrzu
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 noo to widzę że impreza była udana :> mogę sobie tylko wyobrazić ten śmiech
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 noo to widzę że impreza była udana :> mogę sobie tylko wyobrazić ten śmiech ponuro było
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 noo to widzę że impreza była udana :> mogę sobie tylko wyobrazić ten śmiech stary smiechu nie bylo to nie wygladalo dobrze dlatego nikt sie nie smial
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a impreza jak najbardziej udana [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________ to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB :polew:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB To się działo
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 buhahahha 2 x blb było pierwsze no i widzisz Mirek, nie zawsze 3.0tdi jest górą
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB chciałem Was wyprzedzić kanałami
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 buhahahha 2 x blb było pierwsze no i widzisz Mirek, nie zawsze 3.0tdi jest górą Wychodzi na to że 3.0 jest górą tylko i wyłącznie jak ma grunt pod nogami[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:29_________________________________________________ to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB chciałem Was wyprzedzić kanałami
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 buhahahha 2 x blb było pierwsze no i widzisz Mirek, nie zawsze 3.0tdi jest górą tym razem zdecydowanie było dołem
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB chciałem Was wyprzedzić kanałami :polew: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:30_________________________________________________ buhahahha 2 x blb było pierwsze no i widzisz Mirek, nie zawsze 3.0tdi jest górą tym razem zdecydowanie było dołem no bylo dolem jakims 2 metrowym
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 zaraz wracam - idę zmienić okłady
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB chciałem Was wyprzedzić kanałami Dobra my teraz tak śmiechy chichy ale tak naprawde to nie wygladało na cos smiesznego Dobrze ze diman miał komóre z latarką bo naszego Prezesa nie było widac na poziomie -1
Rekomendowane odpowiedzi