Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no nie mam pytań :polew:

a Miron krzyczał??? :polew:

bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący :polew:

coś mi tak właśnie się zdawało :polew: Miron, czyli to Ty chciałeś latać :decayed:

nie chciałem - musiałem :polew:

noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód :polew:

Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów :polew:

Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce :tongue4:

I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB :polew:

chciałem Was wyprzedzić kanałami :polew:

Dobra my teraz tak śmiechy chichy ale tak naprawde to nie wygladało na cos smiesznego :kwasny:

Dobrze ze diman miał komóre z latarką bo naszego Prezesa nie było widac na poziomie -1 :polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ja tez zaraz bede ide zobaczyc czy cos Ci nie wyleciało w tym kanale :gwizdanie:

Opublikowano

bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać :polew:

:polew:

Opublikowano

nie krzyczal ino patrzal w sina dal
Opublikowano

Qrna nic sie nie odzywał jak tam lezał a jak leciał to tylko było słychac szelest jego kurtki :gwizdanie:

Miron to tez taki Koperfiled "jest Miron - nie ma Mirona " :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie krzyczal ino patrzal w sina dal

czułem się osaczony :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:35_________________________________________________

Qrna nic sie nie odzywał jak tam lezał a jak leciał to tylko było słychac szelest jego kurtki :gwizdanie:

Miron to tez taki Koperfiled "jest Miron - nie ma Mirona " :polew:

:polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________

Ja tez zaraz bede ide zobaczyc czy cos Ci nie wyleciało w tym kanale :gwizdanie:

portfel :decayed:

Opublikowano

nie no, Miron, dałeś popis :polew:

taki głupi kanał i Cie pokonał :polew: nawet siłownia nic nie pomogła :>[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:38_________________________________________________czyli nie trzeba paru łysków żeby Cie ud***ć, wystarczy kanał :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie no, Miron, dałeś popis :polew:

taki głupi kanał i Cie pokonał :polew: nawet siłownia nic nie pomogła :>[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:38_________________________________________________czyli nie trzeba paru łysków żeby Cie ud***ć, wystarczy kanał :polew:

tym razem właśnie kanał przegrał :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:40_________________________________________________Majki własnie kończy go remontować :polew:

Opublikowano

no cos tam majki wspominal zeby mu te kafellki poprawic bo cos poodpadalo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A siłka się wszędzie jak widać przydaj - pradopodobnie gdyby nie ta resztka mięśni to dziś nie jedną kość miałbym połamaną :gwizdanie:

Opublikowano

eeee tam nie przesadzaj :)

% zrobiły swoje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

.....................jakie % - w krwi prawie 0,00 :)

Opublikowano

Ty się po prostu lubisz popisywać nie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ty się po prostu lubisz popisywać nie :decayed:

:no:

Opublikowano

A siłka się wszędzie jak widać przydaj - pradopodobnie gdyby nie ta resztka mięśni to dziś nie jedną kość miałbym połamaną :gwizdanie:

dokładnie :good:

Twoja zbita masa Ci pomogła ale w duzej mierze pomogły Ci %% we krwi bo spadłeś bezwładnie.

Pucek a najlepsze jest to że jak już chciał tam wchodzic to mogl kulturalnie po 10 schodach zejsc ale nie "zawsze pierwszy"

Mnie chyba w piatek nie bedzie bo nie bede mógł Mirkowi spojrzec w Twarz bez wybuchu śmiechu :polew:

Teraz to Sky Cie za free moze wziasc na skoki bo juz bedziesz wiedział jak sie ułożyć w powietrzu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Sky się tyle naopowiadał o tym sporcie, że musiałem spróbować :decayed:

Opublikowano

Twoja zbita masa Ci pomogła ale w duzej mierze pomogły Ci %% we krwi bo spadłeś bezwładnie.

Pucek a najlepsze jest to że jak już chciał tam wchodzic to mogl kulturalnie po 10 schodach zejsc ale nie "zawsze pierwszy"

Mnie chyba w piatek nie bedzie bo nie bede mógł Mirkowi spojrzec w Twarz bez wybuchu śmiechu :polew:

Teraz to Sky Cie za free moze wziasc na skoki bo juz bedziesz wiedział jak sie ułożyć w powietrzu :wink4:

Opublikowano

Sky się tyle naopowiadał o tym sporcie, że musiałem spróbować :decayed:

:gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.