Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rudi i przekaż temu swojemu kochasiowi że jak chce to przyjadę jutro specjalnie po to żeby mi mógł te "ładne oczka" obić :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:20_________________________________________________Krolu czekam na odpowiedź - co Ci te osoby - TOBIE nie komuś innemu zrobiły

Opublikowano

i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:20_________________________________________________Krolu czekam na odpowiedź - co Ci te osoby - TOBIE nie komuś innemu zrobiły

zaraz ci na stukam pw

Opublikowano
  • Autor

jak chcecie dymy roztrząsać na forum to właśnie możecie się wypowiadać - tylko konkretnie[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________

zaraz ci na stukam pw

OK

Opublikowano

post nic nie wnoszący do sprawy - lubisz dym i tyle a tak naprawde nie masz brawa bycia w nim

i nie odpowiedziałeś na moje pytanie - tylko czyste lanie wody

skoro tak uważasz :hi:

Opublikowano

post nic nie wnoszący do sprawy - lubisz dym i tyle a tak naprawde nie masz brawa bycia w nim

To było chyba do Krola a nie do ciebie

Opublikowano
  • Autor

Rudi

Wstawili nie swoje zdjęcie na NK - dym pomiędzy nimi i keżorem - wyjaśnili - nie widzę powodu wracania do sprawy

sprawa z Arkiem - pomiędzy nimi i Arkiem - sprawa w toku - nie widzę powodu zabierania głosu przez inne osoby ( na forum )

Opublikowano
  • Autor

do nikogo nic prywatnie nie mam - staram się traktować wszystkich tak samo - jeżeli chcecie coś wyjaśniać możecie teraz.

Somes czy jest coś co jest związane tylko i wyłącznie z Tobą i Rudi ?

Opublikowano

To było chyba do Krola a nie do ciebie

nie wydaje mi się...

o to mi chodzi jak już tak chcecie:

TU TWOJE OCZKA NIE POMOGĄ SORRY

CO TY SE NIE MYSLISZ CO CI ku***a UKRADŁEM ALBO ZROBIŁEM CO?

TO nie rób komus opinii ku***a mac złodzieja dobra , co ty myslisz , nie masz odwagi przyjechac na spota co?prosto w oczy powiedzic co i jak\?

ja tu się starałem ograniczać do "sp***dalaj"

po primo: NIGDY nikogo nie nazwałem złodziejem tutaj i o nic nie oskarżyłem no ale jeżeli taką sobie linie obrony wybrali to spływa mi to...

dwa: Miron nie chodzi o to czy lubię dym czy nie... a o to że z racji nie ukrywam z zżycia z co niektórymi tutaj będę uczestniczył też w ich sprawach czy Ci się to podoba czy nie...

Opublikowano

panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ??

Arek zadzwon do tego gościa jest sprawdzony tylko ceny ma odpowiednie

http://moto.allegro.pl/item899785266_silnik_audi_2_0_tfsi_audi_a3_axx.html

Opublikowano
  • Autor

Somes - rozmowy na PW i GG mnie nie interesują

A co do sprawy Arka i Keżora - bo innych tu nie widzę - wypowiadasz się 10 razy więcej niż sami poszkodowani - i gdyby brać pod uwagę tylko ich posty to na forum nie było by żadnych nieporozumień

Opublikowano

A co do sprawy Arka i Keżora - bo innych tu nie widzę - wypowiadasz się 10 razy więcej niż sami poszkodowani - i gdyby brać pod uwagę tylko ich posty to na forum nie było by żadnych nieporozumień

ja się mogę wcale nie wypowiadać jak chcesz :wink4: jeżeli oni uznają że poruszają sprawę na forum to właśnie chyba po to prawda?

Opublikowano

Qufa niedługo bedziemy sie umawiać na ustawki a nie na zloty :evil:

Mam brać jutro moją czy bedzie gorąco ? :polew:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

no dawaj spokojnie moja tez bedzie :naughty:

Opublikowano

a myślisz że po co mi baseball w aucie? :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja się mogę wcale nie wypowiadać jak chcesz :wink4: jeżeli oni uznają że poruszają sprawę na forum to właśnie chyba po to prawda?

Somes - po pierwsze wiesz, że nie oto chodzi

po drugie - nie jesteśmy w przedszkolu, żeby ustalać kto jest winien - tydzień bym musiał wstecznie wszystko czytać

Opublikowano

panowie moze ktos z was slyszal czy nie ma gdzies w okolicy na sprzedaz silnika 2.0 TFSI najlepiej oznaczenie BHZ ??

Arek zadzwon do tego gościa jest sprawdzony tylko ceny ma odpowiednie

http://moto.allegro.pl/item899785266_silnik_audi_2_0_tfsi_audi_a3_axx.html

:notworthy::good:

ja moglbym duzo napisac ale po co? nie lubie slownych przepychanek klikajac w klawiature

Opublikowano

Somes - po pierwsze wiesz, że ni oto chodzi

po drugie - nie jesteśmy w przedszkolu, żeby ustalać kto jet winien - tydzień bym musiał wstecznie wszystko przeczytać

dlatego daj mi konkrety?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.