Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale po co gadanie i obgadywanie ze tak powiem :jak baba: kogos za plecami? nie rozumiem ,

jej jesli komus przeszkadzam gadac serio oficjalnie a nie w typie wypytywania kolegów i td[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:01_________________________________________________

może mamy selekcje zrobić kto może tutaj wchodzić, pisać i wpadać na zloty

kilka postów wstecz napisałeś, że to jest forum publiczne

ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób...

a wspomnij moze o tym co komu powiedziałes dokladniej CO?

jakie obgadywanie..? ja mówię oficjalnie co mi nie pasuje

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ja się po prostu nie boje o tym powiedzieć.. w pupie mam co kto myśli ja wyrażam bezkompromisowo swoje zdanie... a w tym wypadku jest to zdanie znacznie większej liczby osób...

więc możecie powiedzieć bezpośrednio na zlocie co o danej osobie myślicie skoro to dla Was takie ważne - nie widzę przeszkód - bo na forum może pisać każdy

Opublikowano

NASZE MEGA SPOTY Gliwickie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

Dajcie sobie po liściu i będzie spokój, bo aż się odechciewa tu wchodzić. :blink:

ja moge ci napisac co mi sie odechciewa wiec po h..j takie glupie posty. nie znasz mojej sprawy to nie mow mi jak mam ja rozwiazac

Stary, nie napinaj się tak. :cool1: Na luzaku sobie zażartowałem żeby atmosferę rozluźnić, a Ty po mnie jedziesz... :disgust:

Powtarza się tu ostatnio średnio fajna atmosfera na Gliwickich i nie zachęca do odwiedzania wątku. Tyle, joł. :hi:

sory Baq ale nerwy mi puszczaja :confused4:

Opublikowano

więc możecie powiedzieć bezpośrednio na zlocie co o danej osobie myślicie skoro to dla Was takie ważne - nie widzę przeszkód - bo na forum może pisać każdy

Myślę że na spot przyjeżdżają osoby które nie mają ochoty się w to mieszać także to nie jest dobry pomysł

Opublikowano
  • Autor

Somesik - nie rozumiem jednego - przy monitorze tyle spraw Wam nie pasuje - a na zlotach się widzicie i udajecie, że jest OK - jaki sens ?

Opublikowano
  • Autor

Myślę że na spot przyjeżdżają osoby które nie mają ochoty się w to mieszać także to nie jest dobry pomysł

a jaki problem przejść na strone i sobie wyjaśnić to czy tamto ?

Opublikowano

powiedz czy ja wspomnialam o czyms takim na spocie chociaz raz? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:07_________________________________________________o to samo pytam?

A czy ja pisałem teraz do ciebie :chytry:

Opublikowano

powiedz czy ja wspomnialam o czyms takim na spocie chociaz raz? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:07_________________________________________________o to samo pytam?

ty jak chorągiewka - stronę temu pisałaś, że chcesz to na spocie wyjaśnić, teraz, że nie.. :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Somesik - nie rozumiem jednego - przy monitorze tyle spraw Wam nie pasuje - a na zlotach się widzicie i udajecie, że jest OK - jaki sens ?

przecież nikt nic nie udaje... co mam Ci Mirek powiedzieć? że zloty bez rudi są lepsze? proszę mówię na głos :wink4: a teraz Ci którzy mają jaja i też tak mówili się podpiszą lub nie...

Opublikowano
  • Autor

Rudi - będziesz jutro na zlocie ? - jak tak to już nic nie pisz - prosze Cię

Opublikowano

a jaki problem przejść na strone i sobie wyjaśnić to czy tamto ?

Wątpię żeby takie sprawy da się załatwić "na stronie" zresztą ja sam nie przyjeżdżam w piątek po to żeby się kłócić z kimkolwiek albo żeby słuchać jak inni się kłócą

Opublikowano

przecież nikt nic nie udaje... co mam Ci Mirek powiedzieć? że zloty bez rudi są lepsze? proszę mówię na głos :wink4: a teraz Ci którzy mają jaja i też tak mówili się podpiszą lub nie...

signed ... (to znaczy podpisany :decayed:)

Opublikowano

Rudi - będziesz jutro na zlocie ? - jak tak to już nic nie pisz - prosze Cię

Myślę że to już za daleko zaszło żeby teraz nagle wszystko uciszać[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:11_________________________________________________

signed ... (to znaczy podpisany :decayed:)

signed too

Opublikowano
  • Autor

Somes - nawet jak 20 osób się pod tym podpisze to chyba nie mamy prawa skreślania kogoś ze zlotów - ja takich powodów nie widzę

Opublikowano

Somes - nawet jak 20 osób się pod tym podpisze to chyba nie mamy prawa skreślania kogoś ze zlotów - ja takich powodów nie widzę

i też nikt też nie będzie takiego czegoś robił... jestem tylko zdania że nie wchodzę tam gdzie mnie nie chcą... tyle w temacie

Opublikowano

ok do podpisanych - a co ja takiego robie na spotach złego ze sa gorsze niz kiedys?

jesteś

Opublikowano
  • Autor

z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany :decayed:

Opublikowano

z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany :decayed:

:decayed:

Opublikowano

:decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.