Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra ja spadam nara :hi:

hehe wysiedziałeś się z fotelikiem? hehehe też lece spać narka :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i se poszli....... :(

Opublikowano

Ja nie spie :naughty:

Ale sie narobilo :blink:

Opublikowano

mi sie odechcialo spac, moze poczekam na Pucka.... :decayed:

Opublikowano

Jakis strasznie otwarty sie somes zrobil ostatnio :gwizdanie:

Opublikowano

mi sie odechcialo spac, moze poczekam na Pucka.... :decayed:

Nie ma sensu, bo jak zobaczy spam to pojdzie odrazu spac :decayed:

Opublikowano

i to sie chwali, rzadko w tych czasach spotkac szczerych ludzi

Opublikowano

Czasami szczerosc sie nie poplaca, kiedys sie somes obudzi w lesie 2m pod ziemia :polew:

Opublikowano

no chyba tak zle nie bedzie :decayed:

Opublikowano

no chyba tak zle nie bedzie :decayed:

Oby nie :good: wyzalil sie wiec mam nadzieje, ze bedzie juz spokoj :)[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 01:34_________________________________________________Trzeba gasic, dobranoc :hi:

Opublikowano

ej co tu tak ciemno :mysli: jest tu kto ?.......

chyba nie, to dobranoc :hi:

Opublikowano

na starcie walę z kapelusza :hi:

dobra, teraz zaczynam, Miron, napisałeś jakieś 5 stron wcześniej że niektórych lubisz bardziej a niektórych mniej, jedni nie mają wad a jedni mają, do którego worka mnie zaliczasz? :naughty:

Arek, przeczytałem wszystko, napiszę szczerze że żałuję że byłem w pracy, ale może to i dobrze, bo znów był bym niebieski, albo miał bym niebieskie oczy :>

Guru, robisz się tutaj taki wielki moderator na poziomie, a na gg wypisujesz mi straszne rzeczy, np. o gejach :disgust:

SoMeS, BRAWO ZA ODWAGĘ, nie będę już tego tematu poruszał, widziałem jakie Miron miał nerwy, więc daruję sobie :gwizdanie:

a tak w ogóle to kiedyś Wam się dostanie...za ten spam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bicz: :bicz: :bicz:

no i jak tam Koledzy w ośkach? :naughty: dajecie rady ruszać z dwójki??? :polew:

jak pięknie mieć Quattro, wiem, chwalę się tym, ale cieszę się jak dziecko jadąc lewym pasem dłubiąc w nosie :polew:

trzeba spadać spać :rolleyes:

to widzimy się koło 13 :>

Opublikowano
  • Autor

SoMeS, BRAWO ZA ODWAGĘ, nie będę już tego tematu poruszał, widziałem jakie Miron miał nerwy, więc daruję sobie

brawo za odwagę ?

i to się chwali - tą szczerość ?

..........noooooooo widzę większość tutaj ukazuje swój poziom inteligencji

napisanie "Nie lubię Rudi", "nie chcę żeby Rudi gościła na zlotach" jest dla Was mega wyczynem :oklaski:

takie to dla Was ważne i potrzebne ? mogę to każdego dnia pisać przy podnoszeniu kapelusza jeżeli macie się lepiej czuć...........

Widzę, że musimy Śląskie podzielić na dwie grupy:

1. Ci, którzy Rudi znają i tolerują taką jaka jest i potrafią przyjechać na zlot, pogadać wrócić do domu i dalej prowadzić rozmowy na forum.

2. Ci, którzy Rudi znają ( od zawsze wiedza jaka jest ) ale jest to dla nich taki problem, że przez nią Gliwickie nie mogą istnieć i z jej powodu nie potrafią się spotkać z kolegami raz w tygodniu.

W tej też grupie proponuję wybrać kogoś na stanowisko "Obrońca pokrzywdzonych" oraz kogoś kto będzie się zajmował selekcją kto może/ nie może przyjechać na zlot oraz może/nie może pisać na forum

:good:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 08:35_________________________________________________ :hi:

Diman, Majki, Gregory, Egon,Patrikos, Czester, Pelex i paru innych - jesteście buraki, brak Wam szczerości w wypowiedziach, brak Wam odwagi - nie potraficie się przyłaczyć do kolegów i pomóc im pogrążyć na forum jeden osoby ? - nic Wam osobiście nie zrobiła ? nie ważne, jak wszyscy ją depczą to Wy też powinniście - w końcu musimy się trzymać razem - po co myśleć nad "robię dobrze czy źle :mysli:"- nie ważne, jak wszyscy na kogoś jadą to Wy też powinniście.

Osobiście wiem dlaczego potraficie zachować się inaczej - szkoda, że tylko ja wiem

Inni też wiedzą dlaczego siedzicie cicho - bo brak Wam odwagi, szczerości i innych

PRZEDSZKOLAKI

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

:bry:

Widze ze z rana dalej jest gorąco to uciekam

Opublikowano

:hi:

Było widzę gorąco ...... :gwizdanie:

A i temperatura przeniosła się dzieki wam na dwór :decayed:

Oskarża was o ocieplenie globalne :kox:

Opublikowano

dobra, teraz zaczynam, Miron, napisałeś jakieś 5 stron wcześniej że niektórych lubisz bardziej a niektórych mniej, jedni nie mają wad a jedni mają, do którego worka mnie zaliczasz? :naughty:

Też jestem ciekaw do którego mnie wrzucił ale już wczoraj nie chciałem go za słówka łapać w tym całym gwarze :mysli:

Guru, robisz się tutaj taki wielki moderator na poziomie, a na gg wypisujesz mi straszne rzeczy, np. o gejach :disgust:

:polew::decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 09:07_________________________________________________Ps. :hi:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
:hi: -> Moderatorzy :decayed:
Opublikowano

Widzę, że musimy Śląskie podzielić na dwie grupy:

1. Ci, którzy Rudi znają i tolerują taką jaka jest i potrafią przyjechać na zlot, pogadać wrócić do domu i dalej prowadzić rozmowy na forum.

2. Ci, którzy Rudi znają ( od zawsze wiedza jaka jest ) ale jest to dla nich taki problem, że przez nią Gliwickie nie mogą istnieć i z jej powodu nie potrafią się spotkać z kolegami raz w tygodniu.

W tej też grupie proponuję wybrać kogoś na stanowisko "Obrońca pokrzywdzonych" oraz kogoś kto będzie się zajmował selekcją kto może/ nie może przyjechać na zlot oraz może/nie może pisać na forum

:good:

Myślę że teraz to już trochę wyolbrzymiasz sprawę :mysli: Nikt nie ma zamiaru się dzielić ani nikt nie ma zamiaru nikomu zabraniać przyjeżdżać na spoty ale po prostu zostało powiedziane co kto myśli

Diman, Majki, Gregory, Egon,Patrikos, Czester, Pelex i paru innych - jesteście buraki, brak Wam szczerości w wypowiedziach, brak Wam odwagi - nie potraficie się przyłaczyć do kolegów i pomóc im pogrążyć na forum jeden osoby ? - nic Wam osobiście nie zrobiła ? nie ważne, jak wszyscy ją depczą to Wy też powinniście - w końcu musimy się trzymać razem - po co myśleć nad "robię dobrze czy źle :mysli:"- nie ważne, jak wszyscy na kogoś jadą to Wy też powinniście.

Osobiście wiem dlaczego potraficie zachować się inaczej - szkoda, że tylko ja wiem

Inni też wiedzą dlaczego siedzicie cicho - bo brak Wam odwagi, szczerości i innych

PRZEDSZKOLAKI

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

A inni myślę jak zechcą to się wypowiedzą a jeżeli nie chcą to nie :no: nikt ich nie będzie posądzał o brak szczerości itp. Nie ma sensu w ten sposób na siłę wciągać ich w całą tą sprawę :no: ale znam zdanie większości z nich i ty też je znasz...

Poza tym wiesz jak było tzn. zawsze były rozmowy "oficjalne" i "nie oficjalne" a wczoraj zostało po prostu powiedziane wszystko.

Pamiętasz jak kiedyś na spocie powiedziałeś że fajnie że mamy taką ekipę i że trzymamy się razem :?: No to właśnie teraz trzymamy się razem.

Ja wiem że to ty założyłeś Spoty Śląskie i że chciałbyś żeby jeździło jak najwięcej osób i żeby było wszystko na cacy ale niestety nigdy nie jest wszystko w porządku i zawsze wypływa coś na wierzch. Ja to nazywam po prostu życiem i nauczyłem się już w nim uczestniczyć.

Opublikowano
  • Autor

hejka.......lotnik :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.