Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema z rana :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi:

nie wiem jak Wam ale mnie czoraj wnerwiała prędkość forum i wolałem wyłaczyć kompa, żeby go nie rozwalić przypadkowo :)

Opublikowano

:hi:

nie wiem jak Wam ale mnie czoraj wnerwiała prędkość forum i wolałem wyłaczyć kompa, żeby go nie rozwalić przypadkowo :)

:hi: dokładnie 2 razy próbowałem wejsc na forum i nerwica mnie brała wiec dałem sobie spokój :wallbash:

Krolu nie kreciłeś nic przy serwerach? :polew:

Opublikowano

Patrikos - i jak tam po tym chipie? gdzie masz ten wykres?

Opublikowano
  • Autor

właśnie :naughty:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 08:20_________________________________________________Patrikos - dawaj dzisiaj na zlot do sK - potestujemy :)

Opublikowano

właśnie :naughty:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 08:20_________________________________________________Patrikos - dawaj dzisiaj na zlot do sK - potestujemy :)

z testowania lipa dzisiaj w SK i w piątek w SG bo mam do końca tygodnia na 14 do roboty :kwasny:

W sumie byłem u Aliego od 9 do 15 strasznie ten mój sterownik reagował na próbę połączenia i transmisji , ale w końcu się udało :gwizdanie:

W sumie na jednym programie było 187KM i 312NM ale nie chcieliśmy zniszczyć przed wcześnie turbiny i sprzęgła .

Ostatecznie wyszło tak jak mam w podpisie :decayed:

Wykresik w kleje jak go zeskanuje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to piękny wynik - ten ostateczny - pochwal się jak odczucia :naughty:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 08:46_________________________________________________zapierdziela aż miło prawda :)

no i mamy kolejną fure po programie na Gliwickich :good:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 08:47_________________________________________________coraz więcej fur z przedziałem mocy 170-180 - w sumie nie ma się co dziwić.Najłatwiej i najtaniej osiągane wyniki a wystarczające do zadowalającego śmigania :) przy masie B5 naprawdę spoko[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 08:51_________________________________________________Pucek, Egon - wasza kolej :naughty:

Opublikowano

Różnice w jezdzie czuć :decayed:

teraz dopiero czuć tego turbo kicka , tak powyżej 2500obr ładnie wciska , dużo szybciej się wkręca

no i przy szybkościach rzędu 160-180 na 5biegu jak się depnie auto dalej chętnie przyśpiesza

tak ogólnie reakcja na pedał gazu się poprawiła :gwizdanie:

dalsze testy wkrótce :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano
:hi: nie wiem co jest z tym forum... kezor nie potrafi wejść wcale, A-rek pisze, że mu temat ładuję się 40 minut... - a mi śmiga normalnie...
Opublikowano
  • Autor

:hi: nie wiem co jest z tym forum... kezor nie potrafi wejść wcale, A-rek pisze, że mu temat ładuję się 40 minut... - a mi śmiga normalnie...

chodzi o dzisiaj ?

wczoraj w pracy miałem normalny dostęp

od 16.00 w domu nie dało się wejść

dziś od rana ( z pracy ) znowu wszystko OK[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 09:55_________________________________________________ciekawe jak w tym samym czasie jest w domu :mysli:

Opublikowano

Ja wczoraj do 22 ani w domu ani w pracy nie umiałem wejść :disgust:

Teraz siedze w pracy i jest ok :good:

Opublikowano
  • Autor

czyli ja mam tak samo - Krolu jesteś pewien, ze Arek dzisiaj ma problem z wejściem ?

Opublikowano

chodzi o dzisiaj ?

wczoraj w pracy miałem normalny dostęp

od 16.00 w domu nie dało się wejść

dziś od rana ( z pracy ) znowu wszystko OK[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 09:55_________________________________________________ciekawe jak w tym samym czasie jest w domu :mysli:

tak chodzi o wczorajszy wieczór... kezor mi pisze, że nie może wejść.. a ja spamuje na forum... nie wiem co jest grane... [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 10:05_________________________________________________

czyli ja mam tak samo - Krolu jesteś pewien, ze Arek dzisiaj ma problem z wejściem ?

cytat z gg:

arek

08:13:19

czesc Krolu

08:13:29

powiedz mi czy ty masz ajkies problemy z forum??

08:14:13

ja od dwoch dni nie moge go wlaczyc i nie wiem co jest grane...

Opublikowano
  • Autor

niech sprawdzi dzisiaj :wink4:

Opublikowano

niech sprawdzi dzisiaj :wink4:

keżora nie ma ... a-rek pisał o dniu dzisiejszym
Opublikowano
  • Autor

kurcze to dziwne bo dzisiaj powinno mu śmigać

Opublikowano

ja wczoraj i dziś mam normalny dostęp :decayed: , ale kiedyś też tak miałem że był kłopot sie wbić na forum

Opublikowano
  • Autor

ja wczoraj i dziś mam normalny dostęp :decayed: , ale kiedyś też tak miałem że był kłopot sie wbić na forum

wczoraj miałeś ok ? nawet w godzinach popołudniowych ?

Opublikowano

wczoraj miałeś ok ? nawet w godzinach popołudniowych ?

wczoraj pierwszy raz wchodziłem ok 17 bo wczesniej byłem u Aliego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.